Städfirma i Motala

Vi utför diverse städtjänster för både privatpersoner och företag.

Med utbildad personal och ett högt kvalitetstänk kan vi garantera att din städning blir i absolut toppklass. Hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning med mera. Vill du ha hjälp med städningen i Motala så tveka inte att höra av dig.

Vi hjälper till med alla förekommande tjänster inom städning som exempelvis flyttstädning Motala, hemstädning och dödsbostädning.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden.

Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Motala

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Vi tar hand om flyttstädningen i Motala

Att flytta är både tids- och energikrävande. Att dessutom ta hand om städningen av bostaden man lämnar brukar vara det som känns värst. Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen i Motala. Vi ser till att alla moment utförs korrekt så att alla blir nöjda och glada.

Flytt & Städ Sverige AB har utbildad personal inom både flytt och städ. Vi kan sköta städningen både för er nya bostad och den ni flyttar från.

Varmt välkommen att fylla i en offertförfrågan, vi återkommer till er med ett bra pris. Ni kan även kontakta oss via telefon, mejl, chatt och så vidare. RUT-avdraget, där städning ingår, reducerar arbetskostnaden för hushållsnära tjänster med 50%.

Vår städfirma erbjuder en städhjälp med hög kvalitet och engagemang!

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Motala

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster