Flyttfirma i Eskilstuna

Som flyttfirma i Eskilstuna hjälper vi dig med hela flytten eller enbart de moment du önskar hjälp med – vi är flexibla!

Alla som anlitar oss kan förvänta sig en hög servicenivå genom hela flytten. För allas trygghet innehar vi de försäkringar och tillstånd som är nödvändiga för att kunna bedriva en seriös verksamhet inom flytt. Vi värdesätter ett professionellt och respektfullt bemötande oavsett vem du är och vilka behov du har.

Exempel på tjänster inom flytthjälp kan vara att vi hjälper till med packning, bortforsling, sortering, olika transporter, bärhjälp och så vidare.

Begär gratis offert

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Eskilstuna

flyttfirma

Vad tycker våra kunder om oss?

Boka flyttfirma i Eskilstuna

Flytt & Städ Sverige AB är idag ett starkt och etablerat företag som fortsätter att växa inom flytt och närliggande tjänster även i Eskilstuna.

Vi älskar kontakten med människor och därför är vårt största fokus att löpande arbeta för att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkes- och privatliv, vilket också speglar våra erbjudanden.

All vår personal är utbildad inom flytt och närliggande tjänster och vi innehar självklart trafiktillstånd samt ansvarsförsäkring via Protector Forsikring ASA.

Vår flyttfirma eftersträvar hela tiden att erbjuda er som kund så låga priser som möjligt inom flytthjälp och närliggande tjänster.

Exempel på tjänster som vi erbjuder i Eskilstuna är flytthjälp, hjälp med packning, hjälp med att sortera och röja samt köra till återvinning, bärhjälp, rengöring i samband med flytt med mera tjänster. Ni väljer så klart vad ni önskar hjälp med, hela flytten eller enbart hjälp med vissa delar som exempelvis det som är tungt och otympligt.

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Eskilstuna

Flytthjälp i Eskilstuna

När det är dags för flytt finns det mycket man behöver tänka på. Vi hjälper er med allt från dörr till dörr och ni som kund ska alltid kunna känna er trygg och avslappnad med våra tjänster.

• Flytten planeras tillsammans med dig som kund
• Tydlig offert över kostnader och vad som ingår
• Vi packar med omsorg och hanterar samt anpassar packningen för att skydda er egendom
• Försäkrade genom Protector Forsikring ASA om något mot förmodan skulle gå snett under din flytt.

Trygghet genom hela flyttprocessen

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Eskilstuna

flyttfirma

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster