Flytta utomlands

Ska du flytta från Sverige eller mellan olika länder i Europa?
Om du funderar på att flytta utomlands och överväger att anlita en flyttfirma så har du kommit helt rätt. Vi är proffs på att administrera och utföra flyttar utomlands.

RUT-avdraget gäller om du arbetar och betalar skatt i Sverige – upp till 50 000 kr
Flyttar inom hela Europa

Vi åtar oss uppdrag till de flesta länder inom EU, EES samt övriga Europa. Vid en flytt så utgår vi från våra olika lokalkontor runt om i södra och mellersta Sverige. Även om flytten sker från norra delen av Sverige så är vi konkurrenskraftiga när det gäller priset.

Begär gratis offert
Recensioner

Utomlandsflytt

Vi hjälper dig med din utomlandsflytt

Det är mycket att tänka på vid en utomlandsflytt. Vi finns här för att underlätta på det sätt som passar bäst för just dig. Genom att anlita oss kan du fokusera på annat som är viktigt och roligt när det gäller flytten till ditt nya land. Vi planerar flytten tillsammans så att flytten blir så smidig som möjlig för just dig.

När vi åtar oss flyttar inom EU så sker transporten oftast med lastbil. Inga flyttar är för stora eller för små. Vid stora flyttar sker transporten i egen lastbil medans små flyttar samlastas på en lastbil.

Vi har de trafiktillstånd och försäkringar som krävs för en säker och trygg flytt. Ditt bohag är med andra ord i säkra händer. Inom EU krävs inga särskilda dokument som tullformulär eller arbetstillstånd. Sker flytten till övriga länder inom Europa så hjälper vi till med de dokument som krävs.

Begär Offert

Flytta utomlands- vad ska du tänka på?

Har du bestämt dig för att flytta till ett nytt drömboende utomlands? Oavsett om du planerar att flytta till ditt nya land temporärt eller permanent så finns det vissa saker som kan vara bra att tänka på. På samma vis som vi har rättigheter har vi även vissa skyldigheter. I nästa avsnitt ger vi dig nödvändig information som är viktig att veta inför en utomlandsflytt.