Om oss

Flytt & Städ Sverige AB är ett Flytt och städföretag som expanderar var dag. Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden. Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er.

Vi har kontor på flera ställen i Sverige och fortsätter att växa för varje dag som går. Vi tror på att ge våra kunder en professionell upplevelse genom att vara både effektiva och snabba – så att hela processen känns enkel.

Vårt mål är att lämna varje kund 100% nöjd. Vi erbjuder flyttjänster och städtjänster till både privatpersoner och företag där fokus ligger på att hålla en kundnära kontakt genom hela processen. Att kunna avlasta människor och göra livet smidigt är varför vi finns till.

Med mångårig erfarenhet inom både flytt och städ och med utbildad personal vet vi att vi har vad som krävs för att du ska bli nöjd.

Går du i tankarna att anlita en flyttfirma så tveka inte att anlita oss. Vi sätter vår heder på att ge uppfylla dina önskemål och krav. Utan nöjda kunder så skulle vi inte bli långvariga.

Flytt & Städ Sverige AB; För en kostnadseffektiv och bekymmersfri flytt.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss
Vår personal