När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Prisförslag direkt

Flyttfirma

Flytt & Städ Sverige AB hjälper till med flytten på de flesta orter i landet.

Vi är en etablerad flyttfirma som utfört väldigt många flyttar genom åren och vi vet hur vi ska lägga upp en flytt så att allt flyter på utan onödiga störningar. Finns det även behov av andra närliggande tjänster hjälper vi gärna till med det också.

Alla tjänster inom flytt
Prismatchning av annan offert
50% prisreducering med RUT
Höga kundomdömen hos Reco.se
Trygghet med alla försäkringar
Tillstånd för yrkestrafik

Varmt välkommen om det finns någon fundering på det här med flytt, närliggande tjänster, någon fråga eller om ett prisförslag önskas.

En effektiv, seriös och trygg flyttfirma med lång erfarenhet

Begär gratis offert
Recensioner

Vad tycker våra kunder?

En flyttfirma för hela landet

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att kvaliteten och priset kommer att vara rimligt, vi matchar pris från annan firma inom flytt och med RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% så blir det riktigt, riktigt bra.

Vi hjälper dig på bästa sätt med flytten eller närliggande tjänster och som alla seriösa flyttfirmor har vi alla försäkringar som krävs samt tillstånd för yrkestrafik.

All vår personal är utbildad inom flytt och städ. Vi innehar Trafiktillstånd och ansvarsförsäkring hos Protector Forsikring ASA.   

Vi på Flytt & Städ Sverige AB eftersträvar hela tiden att erbjuda er som kund så låga priser som möjligt inom flytthjälp och flyttstädning!

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster