Flyttfirma

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma som hjälper till med flytt på de flesta orter i landet.

Vi har utfört väldigt många flyttar genom åren och vi vet hur vi ska lägga upp en flytt så att allt flyter på utan onödiga störningar. Utöver själva flytten erbjuder vi även närliggande tjänster, så tveka inte att fråga om det finns ett behov av detta.

Alla tjänster inom flytt
Prismatchning av annan offert
50% prisreducering med RUT
Höga kundomdömen hos Reco.se
Trygghet med alla försäkringar
Tillstånd för yrkestrafik

Om du har några frågor om flytt, närliggande tjänster eller om du önskar ett prisförslag, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

En effektiv, seriös och trygg flyttfirma med lång erfarenhet

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma i norrköping

Vad tycker våra kunder?

En flyttfirma för hela landet

När du väljer att anlita oss kan du vara säker på att kvaliteten och priset kommer att vara konkurrenskraftigt. Vi matchar priset från andra företag inom flytt, och med fördelarna av RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50%, blir det riktigt fördelaktigt.

Flytt & Städ hjälper dig på bästa sätt med flytten eller närliggande tjänster och som alla seriösa flyttfirmor har vi alla försäkringar som krävs samt tillstånd för yrkestrafik.

All vår personal är utbildad inom flytt och städ. Vi innehar trafiktillstånd och ansvarsförsäkring hos Protector Forsikring ASA.

Vi på Flytt & Städ Sverige AB eftersträvar hela tiden att erbjuda er som kund så låga priser som möjligt inom flytthjälp och flyttstädning!

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster