Städfirma i Linköping

Vi tar gärna hand om städningen så att ni får tid över till annat!

Med utbildad personal och ett högt kvalitets- och miljötänk inom städhjälp garanterar vi att städningen blir i absolut toppklass.

Oavsett om det gäller företagstjänster, hemstädning, dödsbostädning, flyttstädning Linköping eller övriga städuppdrag som byggstädning, fönsterputsning, trappstädning finns vår städfirma här i Linköping för att underlätta för er.

Vårt fokus är ett personligt och professionellt bemötande i alla led. Det är för oss viktigt att varje kund är nöjd efter avslutat uppdrag – det är ju det vi lever på.

Genom personligt bemötande, noggrannhet och effektivitet inom städservice hjälper vi er på bästa möjliga sätt.

Begär offert

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder om vår städfirma?

Vi tar gärna hand om era städbehov i Linköping

Flytt & Städ Sverige AB tycker att du är värd ett rent och fräscht hem eller arbetsplats. Även offentliga lokaler är något vi regelbundet åtar oss. Som städfirma i Linköping vill vi ge dig förutsättningarna att få tid över till annat som är viktigare än städning.

Via Skatteverket reduceras kostnaden för arbetet med 50% för städtjänster som ju omfattas av RUT-avdraget. Avdraget administrerar vi via Skatteverket så det är inget som våra kunder behöver tänka på. Det enda som behövs är personuppgifter och adress resten sköter vi om. Avdraget gäller för privatpersoner.

Som städfirma i Linköping erbjuder vi alla förekommande tjänster inom städning som exempelvis hemstädning, företagsstädning, trappstädning, lokalstädning, byggstädning, städning av bodar, butiksstädning, dödsbostädning, kontorsstädning, storstädning och fönsterputsning.

Vi hjälper både företag och privatpersoner samt förvaltningar.

För allas trygghet har vi naturligtvis de försäkringar som krävs för att driva en seriös städverksamhet som städfirma i Linköping. Det skyddar både våra anställda och dig – trygghet för alla inblandade.

Tveka inte att höra av dig. Gå gärna vidare och fyll i din förfrågan via offertformulär, vanligt mejl, chatt eller om du hellre vill ringa oss. Har du bara en fråga så hjälper vi naturligtvis till så gott vi kan.

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Linköping

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster