Flyttfirma i Karlskoga

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma i Karlskoga. Vi är i ständig utveckling och för att det skall vara möjligt är det absolut viktigaste att du som kund är 100% nöjd med vår insats och vårt bemötande.

Alla tjänster inom flytt
RUT reducerar arbetskostnaden 50%
Vi matchar andra offerter
Bra kundbetyg – Reco.se – 4,4/5
Trygghet med alla försäkringar
Trafiktillstånd för yrkesmässig trafik

Vi tillhandahåller tjänster för både privatpersoner, företag och offentliga beställare lösningar inom flytt- när behovet av flytthjälp finns. Våra tjänster erbjuds inte bara våra i Karlskoga utan i hela landet och även utomlands.

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Karlskoga

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Karlskoga

Att välja flyttfirma kanske inte alltid är så lätt men om du kikar runt på vår hemsida kommer du att se att vi är en seriös flyttfirma som sätter kunden i fokus. Exempel på tjänster som skulle kunna vara aktuella är demontering, packning, röjning och frakt till tipp, flytthjälp, flyttstädning, montering och magasinering.

Som alla seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis alla dokument i ordning som krävs, som exempelvis försäkringar och trafiktillstånd.

Du är hjärtligt välkommen med en förfrågan eller om du har någon fråga. Det går bra att kontakta oss på olika sätt som offertformulär, snabboffert, kontaktformulär i sidfoten, vanligt mejl eller om ni hellre vill ringa oss så går det naturligtvis bra.

Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Karlskoga

flyttfirma i karlskoga

Flyttfirma i Karlskoga

* Vi tillhandahåller både företagsflytt och privatflytt
* Vi erbjuder er som kund en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Kunden i centrum
* RUT-avdrag

Tryggheten är viktigt

* Vi kör städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med mjuka täcken och packar så klart på rätt sätt
* Skulle något komma till skada har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Vi har som alla seriösa flytt- och transportföretag såklart trafiktillstånd
* Vi erbjuder givetvis offert utan kostnad

Alltid smidig flytt

* Det är självfallet mycket att tänka på inför flytten
* Vi planerar flytten tillsamman så att den blir smidig
* En offert från oss kommer att vara tydlig så att ni enkelt ser vad det kostar och vad som ingår
* Känn er trygg med att vi hjälper er från dörr till dörr
* När vi packar hanterar vi ert bohag med omtanke för att skydda bohaget

Fakta om Karlskoga

Karlskoga är en tätort i Värmland och centralort i kommunen med samma namn men hör dock till Örebro län samt till den historiska regionen Bergslagen. Staden har ungefär 27000 invånare vilket kan jämföras med 37000 personer år 1970. Namnet kommer från kung Karl IX som såg området som sina hertigliga skogar, Karls skogar.

Det finns fem parker att besöka med status som kulturpark, Björkborns Herrgårdspark, Tingshusparken, Ekmansdalen, Nobelparken och Frödingsparken.

Genom staden går E18 som förbinder Oslo med Stockholm. Det finns även en liten flygplats med namnet Karlskoga flygplats.

I centrum finns caféer, restauranger, banker och butiker och söder om centrum ligger handelsområdet Storängen där exempelvis Biltema, Rusta, Jysk, Elon, Autoexperten, Dollarstore, Burger King, Coop, Mekonomen och Mabi finns etablerade.

Det finns även ett handelsområde öster om staden som heter Skolgärdet där Elgiganten, ÖoB, Intersport, Pekås, Netto och Lloyds Apotek finns.

För den historieintresserade kan ett besök på Björkborns herrgård och Nobelmuseumet var av intresse. Alfred Nobel bodde där sina sista år i livet. I Karlskoga finns också Arbetarmuseet Gråbo.

Putte i parken som är en musikfestival arrangerades tidigare årligen i före detta Folkets Park men numera från år 2012 är den dock flyttad till Karlstad. Andra kända evenemang är Karlskoga Motorsportsvecka och Karlskogafesten i samband med motorsportsveckan.

För den konstintresserade finns, Konst runt Möckeln, som är ett årligt återkommande konstevenemang där olika konstnärer öppnar upp sina hem och ateljéer runtom sjön med samma namn.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster