Flyttfirma i Hallstahammar

Vi på Flytt & Städ Sverige AB hjälper dig gärna med flytten i eller runt Hallstahammar!

50% prisreducering med RUT
Alla tjänster inom flytt
Fina omdömen – Reco.se – 4,3/5
Prismatchning av annan flyttfirma
Tillstånd för yrkestrafik
Trygghet med alla försäkringar

Som seriös och effektiv flyttfirma i Hallstahammar erbjuder vi alla tjänster som förekommer inom flytt. Med RUT-avdraget blir det en reducering av arbetskostnaden för flytthjälpen med 50%. Efter lång tid inom flyttbranschen vet vi hur en flytt ska hanteras.

Varmt välkommen att diskutera flytt eller närliggande tjänster med oss. Det går bra att ringa oss, mejla oss, fylla i formulär för flyttoffert, chatta med oss eller skicka ett vanligt mejl.

Låt oss hjälpa till med flytten i Hallstahammar!

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Kolla gärna in omdömen från våra kära kunder

Boka flyttfirma i Hallstahammar

En flytt i exempelvis Hallstahammar kan vara en tung process vilket alla vet som någon gång flyttat. Det är mycket som ska fixas med innan allt är klart på den nya och den gamla adressen. Då kan det vara en god idé att ta in en flyttfirma för allt detta eller enbart för vissa delar av flytten som kan vara tunga eller besvärliga.

Det finns många olika moment som vi kan hjälpa till med som sortering, bortforsling till tipp, återvinning eller second hand, demontering av exempelvis gardiner, hyllor, och lampor, packa det som ska flyttas i flyttkartonger och så vidare.

På flyttdagen när allt förarbete är klart så ska allt bäras in på flyttbilen och där packas in på ett bra sätt så att lasten ligger still så att inte onödiga skador uppstår under flytten. Innan allt bärs in på flyttbilen täcks ömtåliga möbler in med exempelvis bubbelplast och på flyttbilen används täcken och andra skydd för att ytterligare skydda bohag eller inventarier under flytten.

När allt detta är klart på den gamla adressen kör vi flyttbilen på ett smidigt och säkert sätt för att ytterligare minimera risken för skador på det som vi flyttar.

Oavsett vart du önskar att flytta så hjälper vi dig. Vi har en gedigen erfarenhet av både långväga flyttar inom landet samt utlandsflyttar.

Välkommen att kontakta oss i Hallstahammar för ett optimalt upplägg på din flytt, en flyttoffert eller kanske enbart en fundering på det här med flytt. Priset på flytten kommer vara konkurrenskraftigt och rimligt och för privatpersoner med RUT-avdrag som har en stor inverkan på priset.

Det finns flera sätt att kontakta oss som via formulär för flyttoffert, snabboffert, kontaktformulär i sidfoten, vanligt mejl, telefon och chatt.

Varmt välkommen till oss inför din flytt!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Hallstahammar

En trygg, säker och försäkrad flytt med vår flyttfirma i Hallstahammar

Trygghet är viktigt och vi är mycket noga med att hela flytten löper på smidigt och säkert. Våra kunder ska känna sig trygga med oss att inget oförutsett inträffar som onödiga skador på bohag eller inventarier.

Som erfaren flyttfirma vet vi hur en flytt ska hanteras och genomföras. Vår flyttpersonal har den kunskap som krävs, samtidigt som de alltid hjälper till på bästa sätt under själva flytten.

En trygg flytt garanteras, ta gärna del av våra fina omdömen på Reco.se som borgar för en god flyttupplevelse. Dessa omdömen är verifierade med Bank-ID så de är alla riktiga.

Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden för flytten med så mycket som 50% vilket vi sköter om via Skatteverket så det är inget som behöver funderas på mer än att ange personnummer i samband med fakturan. Avdraget gäller även för en hel del andra tjänster som kan ligga nära till hands.

Ytterligare trygghet är att vi som alla andra seriösa flyttfirmor har tillstånd för yrkestrafik samt alla de försäkringar som krävs för att bedriva en seriös flyttverksamhet inom flyttbranschen.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Hallstahammar

Tecknad figur som lyfter en tung låda

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster