Flyttfirma i Järfälla

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma i Järfälla med omnejd. Låt oss hjälpa dig med din flytt!

RUT-avdraget medger 50% prisreducering
Prismatchning – kolla med oss
Goda kundomdömen – Reco.se – 4,3/5
Alla förekommande flyttjänster
Vi har de försäkringar som krävs
Trafiktillstånd för yrkestrafik

Som flyttfirma har vi kapaciteten att erbjuda alla förekommande tjänster inom flytt till rimliga priser. Med RUT-avdraget på dessa priser blir det ett riktigt bra pris på din flytt då arbetskostnaden för flytten reduceras med 50% vilket är mycket förmånligt.

Känn dig hjärtligt välkommen att kontakta oss om du undrar över något som har med flytt att göra eller helt enkelt snabbt vill ha ett pris.

Vi hjälper dig med flytten i Järfälla!

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Fina recensioner från våra kunder

Boka flyttfirma i Järfälla

Vi hjälper gärna till med flytten i Järfälla kommun och i hela storstadsregionen. Gäller det en flytt som är längre bort så löser vi det också, vi kör regelbundet över hela landet och även utomlands.

Alla som flyttat en eller flera gånger vet ju att det kan vara tungt och besvärligt att flytta samtidigt som det är mycket att tänka på. Innan allt är klart ska det sorteras, packas på ett bra sätt, det ska bäras och transporteras. De som varit med om allt detta några gånger funderar ofta på att ta hjälp av en flyttfirma för att avlasta vissa moment eller allt som har med flytten att göra.

Exempel på olika saker vi kan hjälpa till med kan vara att demontera, forsla bort det som inte ska med till det nya stället, packa ner i flyttkartonger, montera upp allt på nästa adress och så vidare. Som fullserviceföretag inom flytt kan vi hjälpa till med det som önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss inför din flytt i Järfälla kommun eller på annan aktuell ort. Tillsammans tar vi fram ett upplägg för flytten som fungerar på ett bra sätt.

Det går bra att komma i kontakt med vår flyttfirma på flera olika sätt som via formulär för flyttoffert, snabboffert, kontaktformulär i sidfoten, vanligt mejl, chatt eller telefon. Vi håller alltid rimliga flyttpriser och med RUT-avdraget på det så blir priset mycket förmånligt.

Flytthjälp i Järfälla med trygghet och säkerhet- till ett bra pris

För oss är det viktigt att våra kunder känner trygghet och förtroende när de anlitar oss för flytten.

Som flyttfirma i Järfälla med omnejd är vi mycket noga med att vi har alla de dokument som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flyttbranschen. Dessutom har vi, som alla andra seriösa flyttfirmor, trafiktillstånd samt de försäkringar som krävs, säkra flyttbilar, kunnig flyttpersonal och så vidare.

När vi arbetar med olika flyttar tänker vi mycket på säkerheten så att inte vår flyttpersonal eller ägodelar skadas under flytten. Vi packar noga samtidigt som vi kör vår flyttbil på ett säkert sätt.

Ta gärna del av våra fina omdömen på Reco.se som är som ett kvitto på att ni kan vara trygg med vår flyttfirma. Dessa kundomdömen är verifierade via Bank-ID så de är alla tillförlitliga.

Viktigt att komma ihåg är att RUT-avdraget som vi sköter om via Skatteverket reducerar arbetskostnaden för flytten med 50%. Det är inget som våra kunder behöver tänka på utan det sköter vi om. Förutom för flytt gäller avdraget för en hel del andra tjänster, kontakta oss gärna om det finns funderingar på avdraget.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Järfälla

flyttfirma i järfälla

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster