Kontorsstädning i Norrköping

Kontorsstädning på era villkor

Kontorsstädning på era villkor

Vi kan ta fram ett förslag på kontorsstädning som täcker in de vanligaste behoven. Ni kan också skicka en detaljplan på vad ni behöver hjälp med. Kanske vill ni bara att vi städar vissa utrymmen, dammar och rengör arbetsytor eller rengör toaletter. Ni väljer den lösning som passar just er bäst.

flyttstädning

Fin och fräsch arbetsmiljö

Vill ni ha kontoret städat regelbundet hjälper vi er gärna – exempelvis i Norrköping. Låt era medarbetar hela tiden vistas i rena och fräscha lokaler så att de kan fokusera på det som är viktigt, att driva verksamheten framåt. Det genererar god stämning och säkerligen ett gott resultat sett till företagets ekonomi. För de flesta är nog överens om att en fräsch arbetsmiljö lönar sig.

Fokusera på er kärnverksamhet och låt oss ta hand om städningen!

Flytt & Städ Sverige AB
Kontorsstädning Norrköping

Vad ingår i kontorsstädning?

Vi hjälper er med den städning ni vill ha hjälp med helt enkelt.
Om det så handlar om städning en enstaka gång eller en regelbunden veckostädning. Låt oss underlätta för er. Vi kan erbjuda dammsugning, att damma och torka av, fönsterputsning, tömma papperskorgar, våttorka golv eller vad ni än vill ha hjälp med. Om ni vill så kan ni gärna fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till er med en plan som tillfredsställer ert företags behov på bästa sätt.

Låt oss på Flytt & Städ Sverige AB ta hand om er kontorsstädning!
Välkomna för en diskussion eller ett offertförslag.

Begär offert/förslag angående er kontorsstädning

  Dina uppgifter

  Uppgifter om företaget

  Adress:
  Postnummer:
  Ort:
  Kontorsyta(kvm):
  Vad önskar du hjälp med?