Flyttfirma i Bromma

Flytt & Städ Sverige AB är en väletablerad flyttfirma sedan flera år tillbaka.

Som flyttfirma har vi en bred erfarenhet från ett stort antal olika uppdrag genom åren. Om ni behöver flytthjälp i Bromma, dess närområde eller kanske på annan ort så kontakta oss gärna för ett förslag.

Alla flyttjänster erbjuds
Avdrag med RUT 50%
Goda recensioner Reco: 4,4/5
Vi matchar priset från annan firma
Försäkringar och trafiktillstånd

Vi löser alla unika behov inom flytt till bra service och till ett bra pris. Varmt välkommen att höra av er om det finns någon fundering eller om ni önskar en offert på er flytt eller någon annan tjänst.

En seriös flyttfirma i Bromma

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Välkommen att läsa vad våra kära kunder tycker om vår flyttfirma

Boka flyttfirma i Bromma

Som en etablerad flyttfirma i Bromma hjälper vi er gärna med flytten eller andra aktuella tjänster. Har ni kanske behov på annan ort så är vi inte främmande för att åta oss uppdrag längre bort. Vi flyttar bohag och företag över större delen av landet.

En flytt, som de flesta är medvetna om, kan vara en ansträngande process som kräver mycket av den som ska flytta. När det gäller att sköta allt inom en begränsad krets, såsom familjen eller de anställda, kan det bli överväldigande för många. Det är ju inte bara själva flytten som ska tas om hand utan efteråt ska bostaden eller lokalen rengöras. Utöver detta finns det en rad andra uppgifter som måste tas itu med, både före och efter själva flytten.

Om ni dessutom planerar att flytta till en mindre bostad eller lokal, ställs ni inför många beslut angående vad som ska tas med och vad som inte ska tas med till den nya adressen. Det betyder att en del ska slängas, en del ska säljas, en del ska skänkas bort och så vidare. Det är som nämnts många beslut som ska tas angående kanske kära ägodelar.

Vi hjälper dig med din flytt

Låt oss hjälpa er med en del av det här samt själva flytten så kommer ni att få en betydande avlastning. Ni väljer vad ni vill ha hjälp med och exempel på det kan då vara sortering, röjning, packa ner i flyttkartonger, hjälp med att bära, transporter till olika adresser inklusive dit flytten ska gå, rengöring efter flytt och så vidare.

Med dagens RUT-avdrag är det mycket förmånligt att ta hjälp av exempelvis en firma i Bromma som hjälper till med flytten och/eller närliggande tjänster.

Vår flyttfirma i Bromma hjälper alla som behöver hjälp, exempelvis privatpersoner, företag och offentliga uppdragsgivare.

Om ni funderar över vilken flyttfirma, bland alla flyttfirmor, ni ska välja vill vi nämna att vi har goda kundbetyg via Reco.se som också då är verifierade kundbetyg, ni ser en del av dessa på vår startsida. Det betyder en trygg och seriös flytt när ni anlitar oss.

Kontakta oss gärna om ni funderar över något, angående exempelvis er flytt. Önskar ni en offert går det bra att fylla i något av våra formulär här på hemsidan. Det går även bra att mejla oss, chatta med oss eller att ringa oss.

Hjärtligt välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Bromma

Flytthjälp i Bromma

När ni anlitar oss i exempelvis Bromma kan ni vara lugn med att vi har den erfarenhet och den utbildning som krävs för yrket. Det innebär att vi vet hur en bohagsflytt eller en företagsflytt ska planeras och utföras så att allt löper på så smidigt som möjligt utan onödiga störningar.

När vi hanterar ert bohag eller era inventarier skyddar vi allt ömtåligt med skyddsplaster, filtar, täcken och så vidare. Vi packar in allt på bilen på ett bra och säkert sätt så att lasten ligger stadigt och fint. När vi därefter kör bilen till nästa adress kan ni vara lugn med att vi kör på ett säkert och försiktigt sätt för att ytterligare skydda det vi transporterar.

Skulle det mot förmodan ändå inträffa någon skada har vi naturligtvis ansvarsförsäkring vilket betyder att vårt försäkringsbolag ersätter er. Förutom försäkringar har vi även trafiktillstånd samt andra dokument i perfekt ordning för en trygg och säker flyttverksamhet.

Idag med det förmånliga RUT-avdraget är det verkligen förmånligt att anlita en firma för olika tjänster som berättigar till RUT. Flytt är ett exempel på dessa tjänster som ingår i det som kallas hushållsnära tjänster. Avdraget medger att arbetskostnaden reduceras med så mycket som 50%. Vi sköter om kontakten med Skatteverket och administrerar avdraget.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Bromma

Tecknad figur som lyfter en tung låda

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster