När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Flyttfirma i Norrköping

Som flyttfirma i Norrköping tar vi hand om hela din flytt.

När du anlitar oss kan du som minst förvänta dig en hög service och kvalité genom hela flyttprocessen. Förutom detta innehar vi dessutom försäkring för att du som kund ska känna dig trygg om något mot förmodan skulle gå fel.

Sveriges schyssta flyttfirma

Vi värdesätter ett professionellt och respektfullt bemötande oavsett vem du är och vilka behov du har.

Vänta inte längre! Begär en kostnadsfri offert redan nu.

Begär gratis offert

Familj som ska flytta

Vad tycker våra kunder?

Flytt & Städ Sverige AB är en etablera flyttfirma i Norrköping samt på en mängd andra platser i vårt land. Vi fortsätter att växa inom branschen flytt och närliggande tjänster.

Vi älskar kontakten med människor och därför är vårt största fokus att löpande arbeta för att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkes- och privatliv, vilket också speglar våra erbjudanden.

All vår personal är utbildad inom flytt och städ och vi innehar självklart trafiktillstånd samt ansvarsförsäkring via Protector Forsikring ASA. Dessa dokument har naturligtvis alla seriösa flyttfirmor koll på.

Vi på Flytt & Städ Sverige AB eftersträvar hela tiden att erbjuda er som kund så låga priser som möjligt inom flytthjälp och alla närliggande tjänster!

Vi hjälper er med flytten i Norrköping eller på annan aktuell ort och några exempel på tjänster som vi regelbundet utför är flytthjälp, hjälp med att sortera, hjälp med att röja och forsla bort, demontering av olika saker eller möbler, montering på nästa adress, hjälp med att bära och så vidare.

Ni väljer så klart vad ni vill ha hjälp med vilket då kan vara en hel flytt från början till slut eller kanske enbart en möbel som är tung att bära eller hantera.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Norrköping

Lås oss göra din flytt i Norrköping smidig

När det är dags för flytt finns det mycket man behöver tänka på. Vi hjälper er med allt genom hela flytten och anpassar efter just dina behov. Att du som kund känner dig trygg är det absolut viktigaste för oss.

• Flytten planeras tillsammans med dig som kund.
• Tydlig offert över kostnader och vad som ingår.
• Vi packar med omsorg och hanterar samt anpassar packningen för att skydda er egendom.
• Försäkrade genom Protector Forsikring ASA om något mot förmodan skulle gå snett under din flytt.

Trygghet genom hela flyttprocessen

Tecknad figur som lyfter en tung låda

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster