Flyttfirma i Norrköping

Som flyttfirma i Norrköping tar vi hand om hela din flytt eller de delar du önskar hjälp med!

När du anlitar oss kan du förvänta dig en hög service och kvalitet genom hela flyttprocessen. Förutom det innehar vi dessutom försäkring för att du som kund ska känna dig trygg om något mot förmodan skulle gå fel.

Vi värdesätter ett professionellt och respektfullt bemötande oavsett vem du är eller vilka behov du har. Naturligtvis erbjuder vi även närliggande tjänster till flytthjälp såsom bärhjälp, olika transporter, flyttstäd osv.

Vänta inte längre! Begär en kostnadsfri offert redan nu.

Begär gratis offert

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Norrköping

Sveriges schyssta flyttfirma

flyttfirma

Vad tycker våra kunder?

Boka flyttfirma i Norrköping

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma i Norrköping samt på en mängd andra platser i vårt land. Vi fortsätter att växa inom branschen flytt och närliggande tjänster.

Vi tycker om kontakten med människor och vi vill hela tiden underlätta för alla som kommer i kontakt med oss. Det gäller oavsett om det handlar om en flytt eller någon annan närliggande tjänst.

All vår personal är utbildad inom flytt och vi innehar självklart trafiktillstånd samt ansvarsförsäkring via Protector Forsikring ASA. Dessa dokument har naturligtvis alla seriösa flyttfirmor koll på.

Vår flyttfirma i Norrköping eftersträvar hela tiden att erbjuda er som kund så låga priser som möjligt inom flytt och alla närliggande tjänster.

Vi hjälper er med flytten i Norrköping eller annan aktuell ort. Några exempel på tjänster som vi regelbundet utför är flytthjälp, hjälp med att sortera, hjälp med att röja och forsla bort, demontering av olika saker eller möbler, montering på nästa adress, hjälp med att bära osv. Ni väljer så klart vad ni vill ha hjälp med vilket då kan vara allt ifrån en hel flytt till en möbel som är för tung att bära eller hantera själv.

Tänk på att RUT-avdraget via Skatteverket reducerar arbetskostnaden för flytten med så mycket som 50%, vilket är mycket förmånligt. Funderar du på något angående RUT för flytt eller andra tjänster går det bra att bolla dessa frågor med oss, då vi dagligen hanterar sådana funderingar.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Norrköping

Lås oss göra din flytt smidig

När det är dags för flytt finns det mycket att tänka på. Vi hjälper er med allt genom hela flytten och anpassar oss efter just dina behov men att du som kund känner dig trygg är det absolut viktigaste.

• Flytten planeras tillsammans med dig som kund
• Tydlig offert över kostnader och vad som ingår
• Vi packar bohag och inventarier med omsorg
• Vi hanterar er egendom på bästa sätt
• Försäkring via Protector Forsikring ASA
• RUT-avdraget reducerar kostnaden för arbetet med 50%

Trygghet genom hela flyttprocessen

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Norrköping

flyttfirma

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster