Flyttfirma i Gävle

Er flyttfirma i Gävle

Flytt & Städ Sverige AB är en erkänd flyttfirma som verkar över större delen av vårt land

Nöjda kunder är det som driver oss att utveckla verksamheten vidare

Alla tjänster inom flytt
Vi är försäkrade
Trafiktillstånd via transportstyrelsen
Rutavdraget är 50% av arbetskostnaden
Vi matchar offert från andra flyttfirmor

Vi garanterar er en smidig och prisvärd flytt med oss

Pröva oss! Ni kommer att bli nöjda

Begär gratis offert

flyttfirma

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss

Boka flyttfirma i Gävle

Vi hjälper er med flytten!

Bor ni i Gävle eller dess närområde så bör vår flyttfirma vara ett naturligt val när ni ska ta in offerter inför er flytt. Vi lever på vårt goda rykte och vi garanterar er en smidig, trygg och effektiv flytt.

Läs gärna våra goda betyg på Reco – 4.4/5 – baserade på mer än 200 uppriktiga kundomdömen.

Vi vet hur en flytt ska organiseras för att allt ska flyta på, på bästa sätt. Vår personal är utbildad inom området och packar och skyddar ert bohag eller inventarier på ett säkert sätt.

Skulle olyckan trots det vara framme har vi försäkringar som täcker en eventuell skada. Utöver det har vi naturligtvis trafiktillstånd vilket krävs för att driva flyttfirma.

Olika exempel på tjänster som vår flyttfirma i Gävle erbjuder kan vara att röja i källare eller på vind, köra bort det som är överblivet till återvinning eller tipp, sortera, packa, bära, transportera och så vidare. Behöver ni hjälp på det nya stället med montering av hyllor, gardiner eller lampor åtar vi oss gärna det.

Har ni behov av att förvara eller magasinera möbler eller inventarier en längre eller kortare tid så kan vi lösa även det.

Har ni andra önskemål så gör vi vårt bästa för att tillgodose dem.

Fyll gärna i vårt offertformulär här på hemsidan. Vill ni istället ringa oss, chatta eller skicka ett enkelt mejl så går det naturligtvis också bra. Med RUT-avdraget blir flytten till en relativt låg kostnad.

Vi erbjuder våra tjänster till alla som behöver flytthjälp eller andra tjänster – privata kunder, kommuner, regioner, föreningar, organisationer samt företag.

Välkommen med er förfrågan!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Gävle

En flytt utan bekymmer

Vi vet av erfarenhet att en flytt kan vara en mycket betungande process, speciellt för de som flyttar ut från ett boende där de bott i många, många år. I dessa fall kan det för många vara en enorm process att flytta då alla skrymslen och vrår ofta är belamrade med olika saker – ofta kära ägodelar.

Som Flyttfirma i Gävle hjälper vi er med det som ni vill ha hjälp med. Då kan ni istället få mer tid och energi över till att fokusera på allt det övriga som också måste göras i samband med flytten.

Vi erbjuder en smidig, organiserad, säker och bekymmersfri flytt – vi finns här av just den anledningen. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar. Välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Gävle

Begär offert

flyttfirma

Lite fakta om Gävle

Gävle som har varit en stad sedan 1400-talet ligger i landskapet Gästrikland och är en tätort med drygt 100000 invånare i kommunen. Orten hör till landsdelen Norrland trots sitt relativt sydliga läge i landet, bara 17 mil från vår huvudstad.

Strax utanför orten ligger Furuviksparken som är en djurpark och en nöjespark. Olika djur finns i parken som exempelvis apor, schimpanser, kameler, sköldpaddor, orangutanger, fiskar och olika fåglar. I nöjesparken finns olika attraktioner som berg- och dalbanor, karuseller, utomhusbad och olika konserter. Vid midsommar reser parken varje år en åländsk midsommarstång.

I slutet av 1800-talet blev Gävle en industriort av betydelse. Främst var det pappersmassa, sågverk, textil, väveri, verkstadsindustri, varv, kemi, porslin och kakel. Viktiga näringsgrenar idag är pappersindustri, elektronik, livsmedel och logistik. När det gäller utbildning finns Gävle Högskola på orten med närmare 15000 studenter och 500 arbetstillfällen.

Den sportintresserade känner säkert till den anrika klubben Brynäs IF känd främst för framgångarna inom ishockey.

Orten har att rikt kulturliv med musiker och konstnärer.

Exempel på kända personer från orten är författaren Täppas Fogelberg, den amerikanske fackföreningsmannen Joe Hill, meteorologen Pär Holmgren, skådespelaren Rolf Lassgård, artisten Thomas Di Leva och sångerskan Anita Lindblom. Den absolut kändaste personen med rötter i Gävle är troligen världsartisten Cat Stevens som numera kallar sig Yusuf Islam.

Ska du flytta till eller från Gävle? Begär offert hos oss och få prisförslag inom 24 timmar.

Välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Gävle

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster