När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Flyttfirma Gävle

Din Flyttfirma i Gävle

Flytt & Städ Sverige AB är en väletablerad flyttfirma som fortsätter att växa.

För att detta ska vara möjligt är det absolut viktigaste för oss att du som kund känner dig 100% nöjd efter en avslutad flytt.

Sitter du just nu och funderar över vilken flyttfirma du ska välja?
Du är ett steg närmare lösningen för genom att anlita oss kan du känna dig trygg genom hela flyttprocessen.

Vi ser till så att din flytt blir både smärtfri och kostnadseffektiv.

Pröva gärna oss! Du kommer inte bli missnöjd.

Begär gratis offert

Familj som ska flytta

Vad tycker våra kunder?

Vi hjälper dig med din flytt i Gävle – Din trygghet är vår högsta prioritet!

Vi vågar lova en professionell och bekymmersfri flytt med dig som kund i fokus.

 Utbildad personal
 Trafiktillstånd
 Försäkring via Protector Forsikring ASA

Att du som kund känner dig trygg inför din flytt är en självklarhet för oss!

Vi innehar både trafiktillstånd och ansvarsförsäkring så att ditt bohag alltid är tryggt i våra händer. Med oss blir din flytt av bohag både smärtfri och kostnadseffektiv.

Exempel på tjänster som vår flyttfirma i Gävle erbjuder är demontering och montering av exempelvis gardiner, hyllor och möbler, packning av hela bohaget eller inventarier, förvaring och magasinering, rengöring efter flytten, bärhjälp, flytta piano, kassaskåp eller andra tunga saker eller möbler och så vidare. Vi hjälper till med det ni önskar och med RUT-avdraget blir det en förhållandevis låg kostnad.

Vi står till tjänst både för privatpersoner, företag, kommuner samt regioner.

Skicka iväg en offertförfrågan redan nu!
Välkommen!

Mot en bekymmersfri flytt

Vi är fullt medvetna om att en flytt både kan kännas krånglig och jobbig och det vill vi i bästa möjliga mån råda bot på. Som flyttfirma i Gävle sätter vi dig som kund i fokus och vi jobbar löpande för att din flytt skall kännas smidig och trygg.

Gå gärna vidare och ansök om en offert inför din flytt. Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Låt oss hjälpa dig mot en bekymmersfri flytt – vi finns här av just den anledningen. Har du övriga frågor eller funderingar inför din flytt välkomnar vi dig med öppna armar. Tveka inte att höra av dig!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Gävle

Begär offert

Lite fakta om Gävle

Gävle som har varit en stad sedan 1400-talet ligger i landskapet Gästrikland och är en tätort med drygt 100000 invånare i kommunen. Orten hör till landsdelen Norrland trots sitt relativt sydliga läge i landet, bara 17 mil från vår huvudstad.

Strax utanför Gävle ligger Furuviksparken som är en djurpark och en nöjespark. Olika djur finns i parken som exempelvis apor, schimpanser, kameler, sköldpaddor, orangutanger, fiskar och olika fåglar. I nöjesparken finns olika attraktioner som berg- och dalbanor, karuseller, utomhusbad och olika konserter. Vid midsommar reser parken varje år en åländsk midsommarstång.

I slutet av 1800-talet blev Gävle en industriort av betydelse. Främst var det pappersmassa, sågverk, textil, väveri, verkstadsindustri, varv, kemi, porslin och kakel. Viktiga näringsgrenar idag är pappersindustri, elektronik, livsmedel och logistik. När det gäller utbildning finns Gävle Högskola på orten med närmare 15000 studenter och 500 arbetstillfällen.

Gävle har att rikt kulturliv med musiker och konstnärer.

Den sportintresserade känner säkert till den anrika klubben Brynäs IF känd främst för framgångarna inom ishockey.

Exempel på kända personer från Gävle är författaren Täppas Fogelberg, den amerikanske fackföreningsmannen Joe Hill, meteorologen Pär Holmgren, skådespelaren Rolf Lassgård, artisten Thomas Di Leva, sångerskan Anita Lindblom, artisten Regina Lund, programledaren Rickard Olsson, debattören Lasse Strömstedt, Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson, ishockeyspelarna Nicklas Bäckström, Tord Lundström samt tränarna Tommy Sandlin och Niklas Wikegård.

Den absolut kändaste personen med rötter i Gävle är troligen världsartisten Cat Stevens som numera kallar sig Yusuf Islam.

Ska du flytta till eller från Gävle? Begär offert hos oss och få prisförslag inom 24 timmar.

Flyttfirma Gävle – välkommen!

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster