När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Flyttfirma Borås

Flytt & Städ Sverige AB är ett flytt– och städföretag som sedan starten hela tiden expanderar. För att detta ska vara möjligt är det viktigaste för oss att du som kund känner dig 100 % nöjd både under och efter avslutad flytt.

Vi erbjuder er som företag eller privatperson en helhetslösning när ni har behov av flytthjälp. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Borås utan i hela Västra Götaland, Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

Familj som ska flytta

Sitter du just nu och funderar över vilken flyttfirma du ska välja?

Du är då ett steg närmare lösningen för genom att anlita oss kan du känna dig trygg genom hela flyttprocessen då vi ser till så att din flytt blir både smidig och kostnadseffektiv.

Exempel på tjänster är flytthjälp, packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flyttstädning, montering och magasinering. Vi hjälper till med allt som ni önskar!

Då flytten är en första viktig del i ett nytt boende så är det viktigt att vi redan i det steget sätter en hög standard som bas utan frustration och andra hinder som vanligtvis kan inträffa vid en flytt. Luta er tillbaka så tar vi hand om allt!

Ansök gärna om en gratis offert direkt här via vår hemsida, mejl eller via telefon.

Flyttfirma

* Privatflytt och företagsflytt
* Effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Kundens behov i fokus
* RUT-avdrag

Trygghet

* Vi kör alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med mjuka täcken och packar på rätt sätt
* Skulle något mot förmodan skadas så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Vi har trafiktillstånd
* Offert utan kostnad

Smidig flytt

* Flytten planeras tillsammans med dig som kund
* Tydlig offert över kostnader och vad som ingår tas fram
* Vi hjälper er med allt från dörr till dörr så att ni som kund alltid kan känna er trygg
* Vi packar med omsorg och hanterar samt anpassar packningen för att skydda ert bohag

Lite fakta om Borås

Borås som ligger i Västra Götalands län är Sveriges femtonde största tätort. Befolkningen uppgår till över 70 000 invånare och i hela kommunen finns det över 113 000 invånare. Staden grundades av Gustav II Adolf år 1621.

Borås är något av en knutpunk med sitt läge mellan Göteborg och Jönköping samt med närheten till Varberg. Staden är känd för sin textil- och konfektionsindustri och även om det mesta numera produceras utomlands så finns det företag som arbetar med formgivning och andra företag som säljer produkter.

I staden finns över 11 000 företag och några värda att nämna är Ellos, Ericsson, Gina Tricot, Haléns, Oscar Jacobsson och Volvo Bussar.

Det finns flera gymnasieskolor, folkhögskolor, yrkeshögskola och en högskola med ungefär 15 000 studenter från hela landet.

Det finns gott om sevärdheter och platser för rekreation som exempelvis Borås djurpark, Ramnaparken, Ramnakyrkan, Rya Åsar, Viaredssjön, Pinocchio och Almenäs badplats.

Borås är orten som har näst flest regndagar i Sverige och är en mycket grönskande stad. Flest regndagar har halländska Torup som petade ner Borås från förstaplatsen år 2019.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster