Byggstädning i Norrköping

Vi erbjuder professionell och prisvärd byggstädning i Norrköping

Grovstädning under byggtid, bodstädning eller slutstädning – allt på era villkor

Ring oss

Grovstädning

Behöver ni hjälp med regelbunden grovstädning eller punktinsatser under byggtiden så är ni välkomna att höra av er till oss på Flytt & Städ Sverige AB.

Vi tror precis som ni att ett välstädat bygge från byggstart till överlämnande är viktigt för trivseln, arbetsmiljön och byggekonomin samt slutresultatet. När vi kommer ut på ett bygge tar vi med den utrustning som krävs för arbetet samt den skyddsutrustning som är nödvändig. Har ni ett annat upplägg där ni står för exempelvis byggdammsugare så rättar vi oss så klart efter era önskemål.

Har ni andra behov så är vi öppna även för det. Hör gärna av er för en diskussion angående ert behov!

byggstädning i norrköping

Bodstädning

Vi erbjuder en mängd olika städtjänster i Norrköping med omnejd, men även på andra orter runt om i Sverige. Behöver ni hjälp med städningen av era byggbodar under byggtiden så lämnar vi gärna förslag samt offert. Vi utför en professionell städning av era bodar enligt det schema ni önskar så att era medarbetar kan koppla av under sina raster, när de ska byta om samt för arbetsledningens trivsel på sina byggplatskontor.

Hör gärna av er för en diskussion angående era behov.
Låt Flytt & Städ Sverige AB sköta er bodstädning till er belåtenhet.

Välkomna!

Slutstädning

Vi erbjuder er en professionell och seriöst utförd slutstädning innan det är dags att överlämna er byggentreprenad till er beställare. Ni kan lugnt lämna över ansvaret för slutstädningen till oss på Flytt & Städ Sverige AB. Vi planerar i god tid tillsammans med er när uppdraget ska påbörjas och när det ska vara klart enligt er tidplan.

Behöver ni hjälp med grovstädningen i samband med byggets slutfas så ställer vi gärna upp även med den delen då vi vet att det kan bli väldigt rörigt inför en slutbesiktning då allt ska vara på plats.

Målet med slutstädningen är ju precis som en flyttstädning att de som ska vistas i byggnaden kan flytta in i en fräsch bostad, lokal eller vad det än handlar om för lokaliteter.

Välkommen för en diskussion eller en offertförfrågan.

Flytt & Städ Sverige AB
Byggstädning Norrköping