Flyttfirma i Umeå

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma i Umeå som sedan flera år tillbaka är verksam över större delen av vårt land. Vi erbjuder flytthjälp i Umeå men även i resten av landet.

En seriös flyttfirma
Försäkringar och trafiktillstånd
50 % Rutavdrag på arbetet
Prisgaranti – kolla priset
Kontakta oss för en offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Umeå

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Umeå

Ni kan känna er lugna med oss då vi ser till att ni får en smidig övergång till ert nya hem eller företagslokal utan onödiga störningar. Vi anpassar oss efter era förutsättningar vad gäller exempelvis tider. Önskar ni flytthjälp under helgen, semestern eller kvällstid så löser vi givetvis det.

Exempel på tjänster som våra kunder vill ha hjälp med är att vi hjälper till med sortering, röjning, bortforsling, att packa, att demontera, att montera samt att magasinera det som inte ska med till det nya hemmet eller den nya lokalen.

Vi är en seriös flyttfirma som har alla dokument som krävs för att driva en flyttfirma. Det är då försäkringar och trafiktillstånd samt andra nödvändiga dokument.

Testa gärna vår prisgaranti om ni vill ta in offerter från exempelvis 1-2 andra flyttfirmor. Vi möter det pris ni får från en annan aktör inom flyttbranschen. Med dagens Rut-avdrag med ett avdrag på 50 % av arbetskostnaden så brukar det bli en överkomlig kostnad för de flesta.

Tveka inte att fråga oss om pris eller hur det fungerar hos oss – Kontakta oss gärna för en offert. Ni kan mejla, chatta, ringa oss för mer information. Ni kan även direkt här på hemsidan fylla i vårt offertformulär.

Välkommen att höra av er!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Umeå

Flyttfirma i Umeå

* Både företagsflytt och företagsflytt
* Föreningar och organisationer
* Offentliga beställare
* Hela flytten eller delar av flytten
* RUT-avdrag – 50 % av arbetet

Trygghet

* Vi kommer till er med städad flyttbil
* Skydd av ert bohag med täcken och filtar
* Vi packar självfallet på rätt sätt
* Försäkringar finns i händelse av skada
* Trafiktillstånd har vi förstås

Smidig flytthjälp

* En väl planerad flytt med oss
* En offert från oss är tydlig
* Ni ser vad det kostar och vad som ingår
* Vi hjälper er med allt från dörr till dörr
* Offert utan krav

Fakta om Umeå

Umeå, björkarnas stad, är en tätort i Västerbotten och samtidigt centralort i Umeå kommun. Med sina över 100000 invånare är det Sveriges trettonde största tätort och numera Norrlands största tätort.

Umeå med sitt universitet är en känd universitetsstad med ungefär 16000 helårsstudieplatser samtidigt som universitet bedriver en omfattande forskning inom flera områden och många forskare tillhör världseliten. Universitetet utvecklas hela tiden tillsammans med näringsliv och organisationer i regionen samt övriga världen. Befolkningen har fördubblats sedan universitetet invigdes år 1965.

Det finns gott om pubar, restauranger, kaféer, dansställen och butiker. I Umeå finns Norrlandsoperan men även olika festivaler för jazz, folkmusik och rock.

Inom näringslivet finns företag exempelvis inom bioteknik, medicin, miljö, energi och IT. Västerbottenost kommer från Umeå men även tekniska produkter som lastbilshytter, frontlastare, skogsmaskiner, högteknologiska laboratorieinstrument, prisbelönta dataspel osv.

Umeå kan även erbjuda mycket inom idrott, konst, teater, film och musik.

Skidor, ishockey och curling har varit betydande idrottsgrenar under många år men under senare år har även innebandy, fotboll och basket blivit betydande.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Umeå

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster