Flyttfirma i Arboga

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma med stor erfarenhet från en mängd olika flyttuppdrag genom åren.

Vi hjälper er gärna med flytten i Arboga samt på en mängd andra orter runt om i landet.

Alla tjänster inom flytt
Goda betyg Reco: 4,4/5,0
RUT ger 50% avdrag
Prismatchning från annan firma
Försäkrat, trafiktillstånd och tryggt

Vad ni än har för behov inom flytt så löser vi det åt er med ett stort engagemang och bra service men även till ett bra pris. Välkommen att höra av er till er flyttfirma i Arboga om ni undrar över något i samband med er flytt eller om ni direkt vill ha en offert.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Läs gärna vad våra fina kunder tycker om vår firma

Boka flyttfirma i Arboga

Vi hjälper er gärna med er flytt om ni ska flytta inom Arboga eller kanske till eller från Arboga.

Som alla vet är det mycket att stå i när flytten närmar sig. Vad ska med till den nya adressen och vad ska sorteras bort? Det är en mängd olika frågeställningar och beslut som ska fattas. Kära ägodelar som kanske måste slängas, skänkas bort eller säljas om allt inte får plats på den nya adressen. Allt detta ska oftast göras innan själva flyttdagen.

Så låt oss hjälpa er med allt detta eller de moment ni önskar hjälp med – för att avlasta er. Exempel på tjänster som vi kan bistå med kan då vara att vi hjälper er att packa ner i flyttkartonger, montera ner hyllor, lampor och gardiner, köra bort det som inte ska med till nästa ställe och så vidare. Ni bestämmer omfattningen av vår insats.

Som flyttfirma hjälper vi alla som har ett behov av flytthjälp vilket kan vara både privatpersoner, företag, kommuner och andra offentliga beställare.

Varmt välkommen att höra av er till oss om ni undrar över något i samband med er flytt. Önskar ni en offert så går det bra att kontakta oss via exempelvis offertformulär här på hemsidan, mejl, telefon och chatt.

Hör av er till oss om ni önskar hjälp med flytten i Arboga eller på annan ort – vi hjälper er gärna!

Hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma i Arboga

Vi erbjuder en flytt med kvalitet och bra priser

Tänk på att idag är det mycket förmånligt att anlita en flyttfirma för flytten då 50% av arbetskostnaden reduceras via Skatteverket. Avdraget administrerar vi tillsammans med myndigheten så det är inget som våra kunder behöver tänka på. Avdraget gäller även för en mängd andra tjänster inom området hushållsnära tjänster så kontakta oss gärna om ni undrar något om RUT.

För att flytten ska ske på ett smidigt sätt har vi naturligtvis personal som har den utbildning som krävs inom yrket. Det betyder alltså att vi kan hantera ert bohag eller era inventarier på ett bra sätt så att inte onödiga tråkigheter inträffar.

När vi hanterar det som ska flyttas bär vi på ett försiktigt sätt. Vi packar in allt på vår flyttbil på ett optimalt sätt där vi använder täcken, filtar och andra hjälpmedel som exempelvis spännband. Allt för att lasten ska ligga stadigt och säkert på vår flyttbil. När vi därefter kör vår bil mot den nya adressen kör vi på ett säkert och lugnt sätt.

Men även om vi är försiktiga kan ju trots allt olyckliga händelser inträffa, även om det händer väldigt sällan. Till vår hjälp har vi då en ansvarsförsäkring som träder in. För övrigt har vi som alla andra seriösa flyttfirmor även trafiktillstånd och andra erforderliga dokument i ordning – allt för en trygg verksamhet inom flytt.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB

Tecknad figur som lyfter en tung låda

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster