Flyttfirma på Tyresö

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma på Tyresö med en omfattande kunskap och erfarenhet av flyttbranschen.

Vi hjälper er gärna med er flytt i Tyresö eller om ni önskar hjälp på annan ort.

50% avdrag med RUT
Recensioner via Reco: 4,4/5,0
Prismatchning mot annan firma
Försäkringar, trafiktillstånd och säkerhet

Vår firma erbjuder alla förekommande tjänster inom flytt plus god service och kvalitet samt rimliga priser!

Hjärtligt välkommen om ni har en fundering, önskar ett pris eller en offert!

Er flyttfirma i Tyresö

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Vad tycker våra kunder?

Boka flyttfirma på Tyresö

Alla som någon gång flyttat vet att det är en mängd olika moment som måste tas tag i. Det ska sorteras och vissa saker kanske ska slängas eller köras till återvinning, saker som kanske har ett stort personligt värde men allt kanske inte kan tas med till den nya adressen. Innan själva flyttdagen bör allt det här vara gjort så att det inte blir för stressigt.

Låt oss hjälpa er med flytten så kan ni istället ägna er åt allt annat som måste tas om hand samtidigt som ni sparar energi.

Olika exempel på moment som vi kan hjälpa er med är sortering, att forsla bort till tipp, återvinning eller kanske till någon släkting, demontering och montering, packhjälp, bärhjälp, flytthjälp och så vidare.

Som flyttfirma hjälper vi alla som har ett behov av hjälp med flytten som exempelvis privatpersoner, företag, offentliga beställare som kommuner och föreningar.

Välkommen att ta del av våra goda omdömen från en liten del av våra kunder. Via Reco.se har vi ett snittbetyg på 4,4/5,0 baserat på 240 riktiga och verifierade omdömen från våra kunder.

Vi hjälper er gärna med er flytt inom Tyresö eller till eller från Tyresö. Har ni kanske ett behov på en helt annan ort så hjälper vi er naturligtvis även där. Varmt välkommen att höra av er till oss om ni funderar över något, önskar ett pris eller om ni direkt vill anlita oss.

Välkommen att kontakta oss!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Tyresö

flyttfirma på tyresö

Flytthjälp på Tyresö

Idag är det förmånligt att anlita en firma för hjälp med flytten vilket en mängd olika kunder tagit till sig. Via Skatteverket reduceras kostnaden för arbetsinsatsen med ungefär 50% vilket får betraktas som ett mycket förmånligt avdrag. Det finns även en hel del andra tjänster inom RUT som går att nyttja i samband med en flytt som exempelvis hjälp med att packa.

Som erfaren och seriös flyttfirma har vi koll på alla de dokument som krävs för att bedriva flyttverksamhet som exempelvis trafiktillstånd, försäkringar och utbildningar – precis som andra seriösa flyttfirmor.

Även om vi har försäkringar så är vi naturligtvis mycket försiktiga när vi tar hand om ert bohag eller era inventarier vid exempelvis en företagsflytt. Vi har då olika hjälpmedel som täcken och skyddsplast samt andra hjälpmedel. Vi lastar in allt på flyttbilen på ett bra sätt så att lasten ligger stadigt. Därefter kör vi på ett försiktigt sätt för att ytterligare skydda era ägodelar.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Tyresö

flyttfirma på tyresö

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster