Prisförslag direkt

Städfirma i Norrköping

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad Städfirma i Norrköping.

Vi tycker om städning och kontakten med våra kunder. Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service vill vi göra vistelsemiljöerna fina och fräscha för människor, både privat samt på deras arbetsplatser. Vår personal är utbildad inom städ!

Städhjälp

Flyttstädning

Hemstädning

Storstädning

Kontorsstädning

Trappstädning

Visningsstädning

Företagsstädning

Fönsterputsning

Byggstädning

Dödsbostädning

50% RUT-avdrag för privatpersoner

Begär offert

Flyttfirma Borgholm

Vad tycker våra kunder?

Låt vår städfirma i Norrköping ta hand om städningen

Oavsett om behovet är fönsterputsning, veckostädning, butiksstädning, lokalstädning, kontorsstädning, byggstädning eller vad ni än önskar så erbjuder vi er en god städhjälp med en seriös och noggrann personal som tycker om sitt arbete. Önskas hjälp med städningen på annan ort än Norrköping så löser vi det.

Vad händer om städningen inte godkänns? Som städfirma i Norrköping åtgärdar vi naturligtvis eventuella brister då vi vill att våra kunder ska vara nöjda efter utfört uppdrag.

Som privatperson går det bra att nyttja det fina RUT-avdraget via Skatteverket som reducerar arbetskostnaden med 50%. Avdraget administrerar vi via Skatteverket så det är inget våra kunder behöver tänka på mer än att personuppgifter måste lämnas till oss så att vi kan göra avdraget.

Alla som anlitar oss för städning i olika former kan vara trygg med att vi har de försäkringar som krävs för att driva en seriös och proffsig verksamhet som städfirma. Det betyder då att om något skulle inträffa så ersätts en sådan skada fullt ut.

Fyll gärna i vårt offertformulär så återkopplar vi till dig inom kort. Naturligtvis går det även bra om ni vill kontakta oss på annat sätt som exempelvis vanligt mejl, chatt eller telefon.

Vi är mycket måna om att de som anlitar vår städfirma är nöjda med slutresultatet.

Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Norrköping

Begär offert

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster