Städfirma i Norrköping

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad Städfirma i Norrköping.

Vi tycker om städning och värdesätter kontakten med våra kunder. Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service vill vi göra vistelsemiljöerna fina och fräscha för människor, både privat samt på deras arbetsplatser. Vår personal är utbildad inom städ!

Våra städtjänster:

Städhjälp

Flyttstädning

Hemstädning

Storstädning

Kontorsstädning

Trappstädning

Visningsstädning

Företagsstädning

Fönsterputsning

Byggstädning

Dödsbostädning

50% RUT-avdrag för privatpersoner

Begär offert

flyttfirma

Vad tycker våra kunder?

 

Boka städfirma i Norrköping

Oavsett om behovet är fönsterputsning, veckostädning, butiksstädning, lokalstädning, kontorsstädning, byggstädning eller vad ni än önskar så erbjuder vi er en god städhjälp med en seriös och noggrann personal som tycker om sitt arbete. Om ni behöver städhjälp på en annan ort än Norrköping så löser vi det åt er.

Men vad händer om städningen inte godkänns? Vi åtgärdar naturligtvis eventuella brister, eftersom vi vill att våra kunder ska vara nöjda efter utfört uppdrag.

För privatpersoner finns möjligheten att dra nytta av RUT-avdraget via Skatteverket, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%. Avdraget administrerar vi via Skatteverket så det är inget som våra kunder behöver tänka på, förutom att lämna personuppgifter till oss så att vi kan göra avdraget.

För att säkerställa trygghet för alla som anlitar oss för städning i olika former, har vi de försäkringar som krävs för att driva en seriös och proffsig städfirma. Det innebär att om något olyckligt skulle inträffa, så ersätts en sådan skada fullt ut.

Om ni är intresserade av våra tjänster, fyll gärna i vårt offertformulär, så återkopplar vi till er inom kort. Naturligtvis går det också bra att kontakta oss på andra sätt, såsom vanligt mejl, chatt eller telefon.

Vi är mycket måna om att de som anlitar vår städfirma är nöjda med slutresultatet.

Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB

Begär offert

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster