När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Städfirma Uppsala

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad städfirma i Uppsala.

Vi älskar när våra kunder blir nöjda och glada med vår insats när vi hjälper till med städningen eller någon annan tjänst.

Som städfirma i Uppsala erbjuder vi våra tjänster åt alla som önskar städhjälp i någon form som exempelvis kontorsstädning, byggstädning, butiksstädning, flyttstädning och så vidare. Vi garanterar ett toppresultat!

Om ni önskar hjälp med städningen hoppas vi att ni hör av er till oss, en noggrann och serviceinriktad städfirma med utbildad personal.

Via Skatteverket reduceras arbetskostnaden med 50% tack vare vårt fina RUT-avdrag. Slit inte med städningen utan låt oss hjälpa er istället enligt era önskemål.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Uppsala

Vad tycker våra kunder?

Vi tar gärna hand om städningen i Uppsala!

Som alla vet kan det vara mycket ansträngande att sköta om allt i hem eller på en arbetsplats. Då kan det vara till stor hjälp att överlåta städningen till en städfirma. Om inte städningen hinns med skapar det ibland negativa känslor då de flesta vill vistas i ett hem eller på en arbetsplats som är välstädad. En trivselfaktor!

Som städfirma i Uppsala hjälper vi er att slappna av när vi tar hand om städningen. Vi kan sköta om städningen enligt era direktiv och önskemål.

Fyll gärna i offertförfrågan så återkommer vi med en skräddarsydd plan. Ni kan även kontakta oss via telefon, vanligt mejl, chatt eller kontaktformuläret i sidfoten.

Tänk på att städning ingår i RUT-avdraget som Skatteverket administrerar och att avdraget medger en minskning av arbetskostnaden med 50% vilket även gäller flera andra tjänster som är hushållsnära.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Uppsala

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster