Städfirma i Uppsala

Flytt & Städ Sverige AB är en omtyckt städfirma i Uppsala.

Vi älskar när våra kunder blir nöjda och glada med vår insats när vi hjälper till med städningen eller någon annan tjänst. Som städfirma i Uppsala erbjuder vi våra städtjänster åt alla som önskar städhjälp i någon form som exempelvis företagsstädning, kontorsstädning, veckostädning, visningsstädning, trappstädning, byggstädning, industristädning, bodstädning, butiksstädning och så vidare. Vi garanterar ett toppresultat. Om ni önskar hjälp med städningen hoppas vi att ni hör av er till oss, en noggrann och serviceinriktad städfirma med utbildad personal.

Via Skatteverket reduceras arbetskostnaden för städningen för privatpersoner med 50% tack vare vårt fina RUT-avdrag. Slit inte med städningen utan låt oss hjälpa er istället enligt era önskemål och städbehov.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Uppsala

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder om vår städfirma?

Vi tar gärna hand om städningen i Uppsala!

Som städfirma i Uppsala hjälper vi till med alla typer av städning åt alla som önskar städhjälp. Vi betjänar regelbundet privatpersoner, företag, föreningar, kommuner och andra aktörer i Uppsala som har behov av städhjälp eller andra tjänster.

Tänk på att städning ingår i RUT-avdraget som Skatteverket administrerar och att avdraget medger en minskning av arbetskostnaden för städningen med 50% vilket även gäller flera andra tjänster som är hushållsnära.

Som seriös aktör inom städbranschen i Uppsala har vi naturligtvis de försäkringar som krävs, både för våra kunders och för vår personals trygghet. Fyll gärna i offertförfrågan för städ så återkommer vi med en skräddarsydd plan. Ni kan även kontakta oss via telefon, vanligt mejl, chatt eller kontaktformuläret i sidfoten.

För en noggrann, seriös och effektiv städning i Uppsala.

Begär offert

Att ta in städhjälp frigör tid, vilket underlättar för många

Som alla vet kan det vara mycket ansträngande att sköta om allt i hemmet eller på en arbetsplats. Då kan det vara till stor hjälp att överlåta städningen till en städfirma. Om inte städningen hinns med skapar det ibland negativa känslor då de flesta vill vistas i ett hem eller på en arbetsplats som är välstädad. En trivselfaktor!

Som städfirma i Uppsala hjälper vi er att slappna av när vi tar hand om städningen. Vi kan sköta om städningen enligt era direktiv och önskemål. Vi frigör tid som kan användas till annat som är viktigt inom familjen eller på arbetsplatsen.

Som alla vet kan det vara knivigt att få veckans schema att gå ihop då det finns en mängd olika aktiviteter som ska hinnas med inom familjen som exempelvis att skjutsa barnen till träningen, gå på kvartssamtal för att höra hur det går för barnet i skolan, städa, tvätta, diska, handla och så vidare. Allt tid som kan sparas in under veckan är oftast till mycket stor hjälp. Många ensamstående eller familjer i Uppsala har säkert olika städbehov men ett par timmar i veckan eller några fler timmar varannan vecka underlättar mycket för de flesta.

På arbetsplatsen kan vi genom att städa frigöra tid som kan användas till att fundera ut lösningar inom exempelvis produktionen eller hur arbetet på kontoret ska organiseras.

Vi på Flytt & Städ Sverige AB i Uppsala hjälper företag och människor att frigöra tid i deras vardag och tanken är att det ska förenkla för alla inblandade så att allt flyter på bästa sätt.

Som städfirma är vi alltid flexibla, så för att underlätta försöker vi alltid att ställa upp på de tider som passar bäst för våra kunder. När vi städar är vi noga med att resultatet blir på topp. Vi håller vad vi lovar och kommer på utsatt tid till dig eller till ditt företag. Kostnader är vi noga med att redovisa så att inga obehagliga överraskningar dyker upp.

Välkommen att kontakta oss i Uppsala om du önskar att fråga något om vår städfirma eller annat angående städning.

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Uppsala

Vi erbjuder alltid bra städservice och rimliga priser på våra städjobb

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster