Hemstädning

Anpassad hemstädning

Vi anpassar hemstädningen efter just dina behov och önskemål. Ibland är vardagen för hektisk för att ha ork och tid att hinna med. Vi ser till att städningen blir i absolut toppklass så att du efter en hård arbetsdag bara kan ta det lugnt och återhämta dig i en ren och fräsch miljö.

Har du speciella önskemål kring hemstädningen så tveka inte meddela oss det. För er och vår trygghet har vi de försäkringar som krävs för att driva verksamhet inom städning.

hemstädning

Städmaterial ingår

Vi tar med all utrustning och städmaterial vid hemstädning och vi ser till att alla ytor städas grundligt. Fönstertvätt och karmtvätt kan ingå vid önskemål. Glöm inte att tjänsten hemstädning dessutom ger rätt till skattereduktion. Det betyder att du kan dra av 50% av arbetskostnaden via rutavdraget (RUT).

Skattereduktionen sköts av oss på Flytt & Städ Sverige AB i samband med fakturan, allt för att underlätta processen för dig.

Vårt företag Flytt & Städ Sverige AB eftersträvar alltid att erbjuda er som kund så låga priser som möjligt inom hemstädning och andra tjänster.