Flyttfirma i Filipstad

Flytt & Städ Sverige AB är både ett flyttföretag och ett städföretag.

Vi är ett växande flyttföretag och vår ledstjärna är seriositet, öppenhet och ansvar vilket ger nöjda kunder och i förlängningen ytterligare kunder. Därför är 100% nöjda kunder mycket viktigt för oss både under och efter avslutad flytt.

Med vår prisgaranti möter vi priset du kan ha fått från en annan flyttfirma.

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder företag och privatpersoner en lösning med kunden i fokus när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Filipstad utan i hela Värmland, Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Filipstad

Det är så klart mycket att tänka på inför en flytt och det vet vi som är en etablerat flyttfirma. Vårt mål är att avlasta dig det tunga och besvärliga jobb som en flytt kan innebära. Vill du dessutom ha städhjälp erbjuder vi självklart det med. Läs mer om våra städtjänster här.

Du kan med gott mod lämna över ansvaret för hela eller delar av flytten till oss. Då vi är ett komplett flyttföretag kan vi erbjuda allt inom flytthjälp och alla de olika ingående tjänsterna du som kund önskar.

Några exempel på tjänster som skulle kunna vara intressanta är packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flytthjälp, flyttstädning, montering och magasinering.

Vi kan även åta oss enbart det som är besvärligt och tungt om ni skulle vilja sköta resten själva.

Läs gärna våra fina recensioner på reco.se eller på Google.

Hjärtligt välkomna med er förfrågan!

Flyttfirma i Filipstad

* Vi erbjuder både privatflytt och företagsflytt
* Effektiv och säker flytt
* Hela eller delar av flytten
* Kunden i fokus
* RUT-avdrag
* Prisgaranti

Trygghet

* Vi kör alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med täcken och packar på rätt sätt
* Om något mot förmodan skadas så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Precis som alla seriösa flytt- och transportföretag har vi givetvis trafiktillstånd

Smidig flytt

* Alltid fri offert
* Vi planerar flytten tillsammans
* En offert från oss kommer att vara tydlig så att ni enkelt ser vad det kostar
* Vi hjälper er med allt ni önskar från A till B

Intressant om Filipstad

Ska du flytta till Filipstad?

Vi har samlat lite bra information om staden som kan vara intressant att läsa.

Filipstad som ligger i östra Värmland är en tätort med ungefär 6500 invånare år 2018 och är centralort i kommunen med samma namn. Staden ligger ungefär 6 mil nordost om Karlstad.

Skillerälven rinner genom staden och förbi statyn av Nils Ferlin på Stora Torget. Tidigare var staden känd som en kur- och brunnsort. Kalhytte Brunn som finns kvar även idag fryser inte till is under vinterhalvåret.

Det fanns tidigare en lång tradition av järn och gruvhantering som sträcker sig tillbaka till 1300-talet.

Viktiga företag i staden i nutid är bageriet Wasabröd som är det största knäckebrödsbageriet i världen. Även företaget OLW som är stora inom snacks verkar i staden.

Oxhälja marknad som infinner sig den första helgen i september månad är en viktig magnet för staden och Oxhälja besöks av ungefär 150000 personer varje år.

Kända personer från orten är exempelvis, förutom tidigare nämnda Nils Ferlin, tennisspelaren Magnus Norman, utförsåkaren Johan Wallner, författaren Kerstin Sundh, ishockeyspelaren Rasmus Asplund, skridskoåkarna Johnny Höglin och Jonny Nilsson samt uppfinnaren John Ericsson.

Vi hjälper dig med din flytt till eller från Filipstad. Gå vidare till offertförfrågning redan nu – vi återkommer med ett prisförslag inom kort.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster