Flyttfirma i Borlänge

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma i Borlänge som expanderat sedan start. För att detta ska vara möjligt är det viktigaste för oss att du som kund känner dig 100% nöjd efter avslutad flytt.

Flytt & Städ Sverige AB tillhandahåller både företag och privatpersoner en lösning som ser till helheten när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Borlänge utan i hela Dalarna, Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Borlänge

Då vi erbjuder en flytt med trygghet och säkerhet som motto är du nu ett steg närmare rätt flyttfirma för genom att anlita oss kan du nu slappna av och känna dig trygg genom hela flyttprocessen då vi ser till så att din flytt blir både smärtfri och kostnadseffektiv.

Pröva gärna oss, du kommer inte att bli besviken!

Några exempel på det vi erbjuder är flytthjälp, packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flyttstädning, montering och magasinering. Vi hjälper så klart till med allt ni önskar!

Flytten är ju en första viktig del i processen för att få en bra start på det nya boendet och för den fortsatta trivseln så ansök gärna här om en gratis offert via vår hemsida, mejl eller telefon.

Flyttfirma

* Vi erbjuder både privatflytt och företagsflytt
* Vi erbjuder en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Vi sätter er som kund i fokus
* RUT-avdrag

Trygghet

* Våra flyttbilar är alltid välstädade för att undvika skavmärken på ert bohag
* För att skydda ert bohag använder vi mjuka täcken samtidigt som vi packar rätt
* Om något mot förmodan skulle skadas så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Naturligtvis har vi trafiktillstånd
* Offert lämnas gratis

Smidig flytt

* Tillsammans med dig som kund planerar vi er flytt
* Offerten kommer att vara tydlig så ni enkelt ser vad det kostar och vad som ingår
* Ni kan känna er trygg med att vi hjälper er med allt från dörr till dörr
* När vi packar hanterar vi ert bohag med omsorg för att skydda bohaget på bästa sätt

Lite fakta om Borlänge

Borlänge som ligger i Dalarna är en tätort och centralort i Borlänge kommun. Orten är belägen vid Dalälven och är Sveriges 25:e största tätort och är en viktig industri- och handelsort.

På orten finns Högskolan Dalarna med olika inriktningar inom teknik, administration, ekonomi och social utbildning. Huvudkontor på orten har de statliga myndigheterna Trafikverket och Transportstyrelsen.

Befolkningen uppgår till över 40000 invånare.

Borlänges näringsliv domineras av industri inom främst stål och papper främst dominerad av SSAB Tunnplåt Borlänge och Stora Enso Kvarnsveden. Nu på senare år har tjänstesektorn ökat både på den privata sidan och på den offentliga sidan.

Förbindelserna med övriga Sverige är goda via landsväg, järnväg och flyg.

Det finns gott om sevärdheter, platser för rekreation och nöjen som exempelvis Romme alpin som är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden, Kupolen Shoppingcenter, Framtidsmuseet, Gyllbergen naturreservat, Stora Tuna Kyrka och Aqua Nova äventyrsbad.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster