Prisförslag direkt

Städfirma i Katrineholm

Vi utför diverse städtjänster för både privatpersoner och företag.

Med utbildad personal och ett högt kvalitetstänk kan vi garantera att din städning blir i absolut toppklass. Hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning med mera. Vill du ha hjälp med städningen i Katrineholm så tveka inte att höra av dig.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden. Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Katrineholm

Städfirma Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Vi tar hand om flyttstädningen i Katrineholm

Att flytta är både tids- och energikrävande. Att dessutom ta hand om städningen av bostaden man lämnar brukar vara det som känns värst. Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen. Vi ser till att alla moment utförs korrekt så att alla blir nöjda och glada.

Flytt & Städ Sverige AB har utbildad personal inom både flytt och städ. Vi kan sköta städningen både för er nya bostad och den ni flyttar från.

Välkommen att fylla i en offertförfrågan så återkommer vi till dig med en skräddarsydd plan och ett bra pris på städhjälpen. Ni kan även kontakta oss på andra sätt här via vår hemsida som kontaktformuläret i sidfoten, ett vanligt mejl, vår chatt eller om ni hellre vill ringa oss.

Via Skatteverket minskas kostnaden för arbetet med 50% tack vare RUT-avdraget.

Som städfirma erbjuder vi alltid en städning med högsta kvalitet!

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Katrineholm

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster