Flyttfirma i Täby

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma i Täby som hela tiden växer med nya tjänster och arbetsområden runt om i landet!

För att möjliggöra detta är det absolut viktigaste att du som kund verkligen upplever dig 100% nöjd efter en avslutad flytt anordnad av oss.

Vi erbjuder bra lösningar inom flytt för både privatpersoner och företag och vi ser till helheten när behovet av flytthjälp finns. Vår flyttfirma erbjuder alla flyttjänster i hela regionen, övriga landet samt även utanför vårt land.

Begär gratis offert
Recensioner

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Täby

flyttfirma

Boka flyttfirma i Täby

Visst finns det några flyttfirmor att välja på men nu när du har hittat hit så rekommenderar vi att du frågar oss om ett pris för din flytt. Studera gärna våra recensioner från våra kunder via Reco som vi är stolta över – dessa omdömen borgar för en smärtfri flyttupplevelse med oss.

Då vi planerar alla våra flyttuppdrag på absolut bästa sätt samt efter kundens tider och behov kan ni känna er trygg med oss, vi tar ett helhetsansvar kring det ni vill ha hjälp med. Hur omfattande vår hjälp ska vara bestämmer naturligtvis ni som kund och vi erbjuder så klart professionell hjälp med flytten på era villkor.

Exempel på några tjänster vi erbjuder är flytthjälp, packning, demontering, röjning och frakt till tipp, rengöring i samband med flytt, montering och magasinering. Tänk på att RUT-avdraget via Skatteverket reducerar kostnaden för flytten och närliggande tjänster med 50%.

Ni är välkommen att kontakta oss på det sätt ni finner enklast som via telefon, mejl, chatt, och olika formulär här på vår hemsida.

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Täby

flyttfirma i täby

Flyttfirma Täby

* Vi erbjuder privatflytt och företagsflytt
* Vi erbjuder en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Självklart erbjuder vi dig flyttoffert utan kostnad
* RUT-avdrag 50%
* Precis som alla seriösa aktörer inom flytt har vi förstås trafiktillstånd

Vårt löfte – en trygg flytt

* Så klart alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Skydd av ert bohag med mjuka täcken och vi packar förstås på rätt sätt
* I händelse av skada har vi försäkring via försäkringsbolaget Protector Forsikring ASA

Smidig flytt

* Vi planerar självklart flytten tillsammans
* Naturligtvis kommer en flyttoffert från oss att vara tydlig så att ni enkelt ser kostnaden
* Självklart ska ni känna er trygg med att vi hjälper er med allt från A till B
* Naturligtvis packar och hanterar vi ert bohag med omsorg för att skydda det på bästa sätt

Fakta om Täby

Täby är en tätort med drygt 70000 invånare vilket kan jämföras med drygt 21000 år 1960. Orten har därmed vuxit mycket kraftigt under denna tid.

Orten har en lång historia och människor har bott och verkat samt lämnat spår efter sig ända från bronsåldern. Här har landets äldsta skelettfynd upptäckts år 1995 vid Broby bro. Det var skelettet efter en kvinna som levde på 1000-talet med namnet Estrid Sigfastsdotter. Boplatserna utvecklades till byar och senare samhällen.

Europaväg E18 genomkorsar kommunen och fortsätter mot nordost ut till kusten.

Exempel på sevärdheter i kommunen förutom Täby centrum är Täby kyrka, Rönninge by, Jarlabankes bro, Näsby slott, Karby gård konstcentrum och Non-Violence skulptur.

För den idrottsintresserade finns olika sporter att utöva som innebandy, ishockey, fotboll, badminton, basket, simning, konståkning etc. Flera av dessa idrotter finns representerade inom elitsammanhang.

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Täby

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster