Trappstädning i Norrköping

Prisvärd, proffsig och seriös trappstädning i Norrköping

Trappstädning i Norrköping

Vi ser till att det första intrycket blir positivt för de som kommer till ert hus och trapphuset som ju är det första besökaren möter efter utemiljön.

Att trapphuset är fräscht betyder mycket för de som bor eller arbetar i byggnaden. Vi städar trappor i privata byggnader, bostadsrättsföreningar, hos företag, kommuner och regioner.

trappstädning i norrköping

Vi har kunskapen

Vi på Flytt & Städ Sverige AB i Norrköping har den kunskap som krävs för ett gott resultat. Vi är flexibla och sköter våra uppdrag enligt era önskemål vad gäller uppdragets omfattning och kvalitet.

Vi önskar långsiktiga samarbeten men är även öppna för tillfälliga punktinsatser enligt era önskemål. Ni som kund bestämmer naturligtvis vad vi ska utföra.

Vad ingår i trappstädning

Ni som kund bestämmer så klart vad som ska ingå i uppdraget.

Vi kan erbjuda alla städtjänster som exempelvis rengöring av golv, fönsterputsning av entrédörr, torka av trappräcken och handtag samt knappar till kodlås, torka av lister, rengöring av hiss, anslagstavlor, element, tömma skrapgaller, rengöra väggar osv. Även övriga utrymmen som källarkorridorer, tvättstuga, vind, cykelrum samt andra utrymmen.

Vi kommer gärna med ett förslag på vad som kan ingå, när det ska utföras samt vad det kan kosta. Alla detaljer och utrymmen behöver ju inte rengöras varje gång utan vissa detaljer mer sällan.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller ett förslag.
Genom en regelbunden trappstädning ökas trivseln för de som nyttjar byggnaden!

Flytt & Städ Sverige AB
Trappstädning Norrköping

Begär offert för Trappstädning eller övrig fastighetsstädning

Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan eller slå oss en pling på 010 - 160 40 70 eller skicka e-post till support@flytt-stad.se.

Varmt välkommen att höra av dig!