Flyttfirma i Sundbyberg

Flytt & Städ Sverige AB är sedan många år en väl etablerad flyttfirma över större delen av landet.

Har ni ett behov av flyttfirma i Sundbyberg, runt Sundbyberg eller kanske på annan aktuell ort så vänd er gärna till oss för en flyttoffert eller ett förslag. Vår flyttfirma har efter lång tid och många flyttningar en djup kunskap om flyttbranschen då vi stött på alla olika former av flyttuppdrag.

Alla förekommande tjänster
RUT-avdrag om 50%
Prismatchning av annan offert
Goda betyg via Reco: 4,4/5
Trafiktillstånd och försäkringar

Vad ni än har för behov inom flytt så löser vi det till ett bra pris med bra flyttservice. Känn er hjärtligt välkommen att fråga oss om vad som helst som har med flytt eller andra tjänster att göra eller om ni kanske önskar ett prisförslag på någon av våra tjänster.

En trygg och seriös flyttfirma i Sundbyberg för flytten!

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Ta gärna del av omdömen från våra fina kunder och vad de tycker om vår flyttfirma

Boka Flyttfirma i Sundbyberg

En flytt kan, som de flesta känner till, vara en tung process men även en lätt process om flytten går till en ny trevlig bostad eller lokal samtidigt som vänner, släktingar eller anställda hjälper till med flytten. Dock kanske inte alla har möjligheten att ta hjälp av någon, då kan det vara bra att anlita en firma i Sundbyberg för flytten.

Många beslut ska även tas angående flytten, speciellt om nästa adress betyder en mindre bostad eller en mindre lokal. Vad ska flyttas med till den nya adressen och vad ska inte flyttas med? Det är många frågor att ta ställning till inför en flytt.

Vi kan hjälpa till med en mängd olika saker förutom hjälpen under själva flyttdagen. Vi kan hjälpa till att sortera och röja, packa, demontera och montera, köra till återvinning eller second hand och så vidare.

Så låt oss hjälpa er med flytten och de moment ni önskar hjälp med. RUT-avdraget, som är till bra ekonomisk hjälp, reducerar kostnaden för arbetet i samband med flytten med så mycket som 50%.

Som flyttfirma i Sundbyberg betjänar vi alla som önskar vår flytthjälp och det kan då vara företag, privatpersoner, föreningar och offentliga beställare.

När ni anlitar oss för flytten kan ni se fram emot en trygg och seriös flytt!

Välkommen att höra av er till oss i Sundbyberg om det finns någon fundering angående flytt eller någon annan tjänst. Ni kan kontakta oss via mejl, chatt, offertformulär eller om ni hellre vill ringa oss. Har ni enbart en fråga så besvarar vi naturligtvis den efter bästa förmåga.

Varmt välkommen att diskutera flytt med oss!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Sundbyberg

flyttfirma i sundbyberg

Flyttfirma i Sundbyberg

När ni anlitar vår flyttfirma i Sundbyberg för er flytt kan ni vara helt lugn med att vi har den kunskap och den erfarenhet som krävs för att driva flyttfirma. Vår flyttpersonal i Sundbyberg är utbildad och vet hur er bohagsflytt eller er företagsflytt ska genomföras när de väl är på plats.

Vi tar under flytten hand om ert bohag, ägodelar eller era inventarier på bästa sätt och skyddar allt med exempelvis skyddsplaster, täcken, filtar och spännband. På flyttbilen packar vi in allt på ett bra sätt så att lasten ligger still. Därefter kör vi flyttbilen till nästa adress på ett säkert och lugnt sätt, för att skydda det vi hanterar.

Hur försiktiga vi än är så kan ju en olycka eller en skada trots allt inträffa under en flytt även om det händer mycket sällan. Vid sådana tillfällen träder vår försäkring in och ersätter er fullt ut till 100%. Utöver försäkringar har vi även trafiktillstånd och andra dokument som krävs för en trygg flyttverksamhet.

När en flyttfirma anlitas för en flytt gäller RUT-avdraget vilket reducerar arbetskostnaden med 50%. Andra tjänster som berättigar till avdraget är exempelvis packhjälp i samband med flytten. Ni behöver inte tänka på RUT-avdraget mer än att uppge personnummer till oss så att vi kan administrera avdraget via Skatteverket.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Sundbyberg

flyttfirma i sundbyberg

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster