Flyttfirma i Borgholm

Flytt & Städ Sverige AB är en kraftigt växande städ- och flyttfirma i Borgholm.

För att möjliggöra detta krävs det att vi lämnar våra kunder 100% nöjda. Vårt mål är att du ska känna att flytten både blir proffsig och kostnadseffektiv. Därför ger vi dig även en prisgaranti som innebär att vi möter en lägre kostnad som du kan ha fått från en annan flyttfirma.

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder företag och privatpersoner seriös och engagerad flytthjälp. Men vår service omfattar inte enbart flytthjälp i Borgholm; vi sträcker oss över hela Öland, Sverige och Europa.

Service och tillgänglighet är vårt största fokus. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller övriga funderingar.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Borgholm

Vi har varit verksamma inom flyttbranschen länge och med en seriös fot på marknaden strävar vi efter att bli större och bättre. Därför kan du lugnt och tryggt lämna över ansvaret för hela flytten eller bara delar av flytten till oss. Vi är ett komplett flyttföretag som kan erbjuda flytthjälp och alla ingående del-tjänster som ni som kund önskar att få hjälp med.

All kritik välkomnas eftersom det hjälper oss att förstå våra kunder bättre och samtidigt bli bättre på det vi gör. Många flyttfirmor gör misstaget att stanna av i utvecklingen, men vi ser utvecklingen som en av de viktigaste pelarna för att ta oss framåt.

För att ge dig några exempel på tjänster som skulle kunna vara intressanta. erbjuder vi packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flytthjälp, flyttstädning, montering och magasinering samt tungtransporter.

Om du är nyfiken på oss, läs gärna våra fina recensioner på reco.se, Google och Facebook.

Hjärtligt välkomna med er förfrågan!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Borgholm

Flyttfirma

* Vi erbjuder både privatflytt och företagsflytt
* Vi erbjuder en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Kunden i fokus
* Fria offerter
* RUT-avdrag

Trygghet

* Vi kör alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med täcken och packar på rätt sätt
* Försäkring via Protector Forsikring ASA
* Dessutom har vi trafiktillstånd

Smidig flytt

* Vi planerar flytten tillsammans med dig
* Du kan förvänta dig en tydlig offert från oss
* Vi tar hand om allt från A till B
* I samband med flytten hjälper vi dig även med städning

Intressant om Borgholm

Borgholm är en tätort med närmare 11000 invånare i kommunen och som ligger på Ölands västra kust. Staden ligger norr om Ölandsbron med ett avstånd om ungefär 3 mil.

På sommaren är staden en populär turistort och befolkningen ökar då kraftigt under denna tid på året. Denna ökning i turism började ta fart i när kungafamiljens sommarbostad Solliden färdigställdes i början av 1900-talet. Vidare har Ölandsbron, som färdigställdes 1972, sannolikt haft en gynnsam effekt vad gäller turismen.

Kända platser för turister inkluderar Borgholms Slott, som ofta är värd för olika konserter och uppträdanden. Dessutom finns Storgatan, Societetsparken och kallbadhuset att utforska. För den historieintresserade besökaren finns det flera gravfält, hällristningar och rösen att beskåda.

En känd person från staden är exempelvis Tommy ”Slim” Borgudd som både var en framstående musiker (trummor) och racerförare under 1960- 80-talet. I sin roll som musiker spelade han bland annat med ABBA. Som racerförare tävlade han under säsongerna 1981 och 1982 i formel 1, där hans bästa placering var en sjätteplats i Storbritanniens Grand Prix år 1981.

Om du funderar på att flytta till eller från Borgholm, så kan du luta dig tillbaka. Som flyttfirma i Borgholm hjälper vi dig! Tveka inte att höra av dig eller varför inte skicka iväg en offertförfrågan redan nu? Vi återkommer inom kort med ett prisförslag.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB

Begär offert

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster