Prisförslag direkt

Flyttfirma Borgholm

Flytt & Städ Sverige AB är en kraftigt växande flyttfirma och städfirma.

För att möjliggöra detta krävs det att vi lämnar våra kunder 100% nöjda. Vi vill att du ska känna att flytten både blir proffsig och kostnadseffektiv, därför ger vi dig även en prisgaranti som innebär att vi möter en lägre kostnad som du kan ha fått från en annan flyttfirma.

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder företag och privatpersoner seriös och engagerad flytthjälp. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Borgholm utan på hela Öland, Sverige och Europa.

Service och tillgänglighet är vårt största fokus – tveka inte att höra av dig om du har frågor eller övriga funderingar.

Begär gratis offert
Recensioner

Flyttfirma Borgholm

Att välja rätt flyttfirma eller flyttföretag är inte alltid så lätt

Vi har varit verksamma inom flyttbranschen länge och med en seriös fot på marknaden strävar vi efter att bli större och bättre. Du kan lugnt och tryggt lämna över ansvaret för hela flytten eller bara delar av flytten till oss. Vi är ett komplett flyttföretag som kan erbjuda flytthjälp och alla ingående del-tjänster som ni som kund önskar att få hjälp med.

All kritik välkomnas eftersom det hjälper oss att förstå våra kunder bättre och samtidigt bli bättre på det vi gör. Misstaget många flyttfirmor gör är att stanna av i utvecklingen, men vi ser utvecklingen som en av de viktigaste pelarna för att ta oss framåt.

Några exempel på tjänster som skulle kunna vara intressanta är packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flytthjälp, flyttstädning, montering och magasinering samt tungtransporter.

Läs gärna våra fina recensioner på reco.se, Google och Facebook.

Hjärtligt välkomna med er förfrågan!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Borgholm

Flyttfirma

* Vi erbjuder både privatflytt och företagsflytt
* Vi erbjuder en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Kunden i fokus
* Fria offerter
* RUT-avdrag

Trygghet

* Vi kör alltid med städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med täcken och packar på rätt sätt
* Försäkring via Protector Forsikring ASA
* Trafiktillstånd

Smidig flytt

* Vi planerar flytten tillsammans
* En offert från oss kommer att vara tydlig
* Vi hjälper er med allt från A till B
* I samband med flytten hjälper vi dig även med städningen.

Intressant om Borgholm

Borgholm är en tätort med närmare 11000 invånare i kommunen och som ligger på Ölands västra kust. Staden ligger norr om Ölandsbron med ett avstånd om ungefär 3 mil.

På sommaren är staden en populär turistort och befolkningen ökar då kraftigt under denna tid på året. Turismen började ta fart i och med att kungafamiljens sommarbostad Solliden färdigställdes i början av 1900-talet. Vidare har Ölandsbron, som färdigställdes 1972, sannolikt haft en gynnsam effekt vad gäller turismen.

Kända platser för turister är exempelvis Borgholms Slott med olika konserter och uppträdanden, Storgatan, Societetsparken och kallbadhuset. För den historieintresserade finns det flera gravfält, hällristningar och rösen att beskåda.

Känd person från staden är exempelvis Tommy ”Slim” Borgudd som både var en framstående musiker (trummor) och racerförare under 1960- 80-talet. Som musiker spelade han bland annat med ABBA och som racerförare tävlade han under säsongerna 1981 och 1982 i formel 1 där hans bästa placering var en sjätteplats i Storbritanniens Grand Prix år 1981.

Funderar du på att flytta till eller från Borgholm? Luta dig tillbaka, som flyttfirma i Borgholm hjälper vi dig! Tveka inte att höra av dig eller varför inte skicka iväg en offertförfrågan redan nu? Vi återkommer inom kort med ett prisförslag.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Borgholm

Begär offert

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster