Städfirma i Strängnäs

Flytt & Städ Sverige AB är en städfirma som är etablerad på ett flertal orter och vi älskar att hjälpa till med städningen och göra det städat och fint för våra kunder.

Kontakten med människor ger oss mycket då alla våra nöjda kunder ger oss energi. Genom personligt bemötande, effektivitet, noggrannhet och snabb städservice hjälper vi er. All vår personal är utbildad inom städning.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Strängnäs

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder om vår städfirma?

Låt oss ta hand om städningen i Strängnäs

Visst kan det vara jobbigt och ansträngande att sköta städningen själv.

Vår städfirma kan bistå med professionell städhjälp för att avlasta er oavsett om det handlar om städning av en bostad eller städning av en en lokal. Vi är behjälpliga med städhjälp, röjning, fönsterputsning med mera tjänster i Strängnäs eller på annan aktuell ort.

Som städfirma i Strängnäs ger vi er rätten att få slappna av och låta oss sköta allt det jobbiga med städningen. Vi kan sköta städningen av er nuvarande bostad, nya bostad eller den ni flyttar från.

Med RUT-avdraget kostar det inte så förfärligt mycket att anlita någon för städningen i exempelvis Strängnäs då hälften av arbetskostnaden reduceras via Skatteverket. Vi administrerar avdraget för städningen tillsammans med Skatteverket så det är inget som ni behöver tänka på. Det enda som är viktigt att kontrollera är om det tidigare under årets gjorts avdrag så att det finns ytterligare avdrag att nyttja. Vidare är det viktigt att kontrollera att det finns en inkomst att dra av emot. Avdraget går även att nyttja för andra hushållsnära tjänster som vid exempelvis hjälp med att flytta. Kontakta oss gärna om det finns någon fundering angående avdraget.

Som seriös städfirma i Strängnäs har vi de försäkringar som krävs för att driva städverksamhet. Även om det händer sällan att den behöver användas är det naturligtvis en självklarhet att den finns – för er och vår trygghet.

Välkommen att fylla i vår offertförfrågan för städ så återkopplar vi med en förmånlig städoffert. Vill ni hellre ringa, chatta med oss eller skriva ett vanligt mejl angående städningen går det naturligtvis bra.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Strängnäs

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster