Prisförslag direkt

Fönsterputsning

Vi ser till att fönster blir skinande rena

Kontakta oss

Fönsterputsning privatpersoner

Låt oss hjälpa till med fönsterputsningen så att dina fönster blir skinande rena samtidigt som vi underlättar din vardag om du inte har tid eller tycker att det är krångligt att putsa fönster.

Det går bra att anlita oss för enstaka tillfällen när du har ett behov av fönsterputsning. Du kan även välja att boka ett abonnemang där vi kommer med jämna mellanrum enligt dina önskemål.

Vid fönsterputsning gäller RUT-avdraget som administreras av oss och Skatteverket. Det blir då en kraftig reducering av arbetskostnaden då 50% avgår.

Fönsterputsning

Fönsterputsning företag

Vi hjälper er gärna med fönsterputsningen av era fönster på ert kontor, i er butik eller er lokal.

Vi ser till att resultatet blir gott då vi alltid sköter våra jobb på bästa sätt. Vårt mål är långsiktiga samarbeten med våra företagskunder även om vi naturligtvis välkomnar enstaka uppdrag.

Välkommen att kontakta oss om ni har ett behov av fönsterputsning eller andra närliggande tjänster. RUT-avdraget gäller inte företag.

Var kan vi hjälpa till med fönsterputsning?

Vi erbjuder våra tjänster på ett flertal orter i landet.
Välkommen att kontakta oss vid behov av fönsterputsning och/eller andra tjänster.

Fyll gärna i kontaktformuläret längst ner på denna sida eller slå oss gärna en signal på telefonnummer 010 - 160 40 70 eller sänd oss ett mejl till support@flytt-stad.se.

Hjärtligt välkommen!