Flyttfirma i Sollentuna

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma som utökar verksamheten varje dag. För att möjliggöra detta är det absolut viktigaste för oss att du som kund känner dig 100 % nöjd efter en avslutad flytt anordnad av oss.

Vi försäkrar både företag och privatpersoner en helhetslösning när behovet av en flyttfirma finns. Vår flytthjälp sträcker sig inte bara över Sollentuna, utan vi erbjuder våra tjänster i hela storstadsregionen och även runt om i landet samt internationellt.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Sollentuna

Visst finns det en mängd olika flyttfirmor att välja på men det är då viktigt att verkligen undersöka flyttfirman genom att ta del av de recensioner som finns. Kika gärna på våra recensioner via Reco.se som vi presenterar här på hemsidan. Vi är mycket stolta över dessa omdömen!

Vi lämnar ingen kund utan att se till att allt fungerat enligt den överenskommelse vi i förväg tillsammans kommit överens om. Vi levererar det vi lovat i en offert, mejl eller på annat sätt.

Exempel på tjänster som skulle kunna vara aktuella är röjning och frakt till tipp, packning, demontering, flytthjälp, rengöring, montering och magasinering. Om det finns andra önskemål om närliggande tjänster så gör vi vårt bästa för att hjälpa till. Fråga oss gärna!

Oavsett om det handlar om en mindre flytt, en stor flytt eller bara kanske en liten flytt av några möbler så är vi behjälpliga.

Hjärtligt välkommen till oss!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Sollentuna

flyttfirma i sollentuna

Flytthjälp i Sollentuna

* Vi erbjuder både privatflytt och företagsflytt
* Säker och effektiv flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Vi sätter er som kund i fokus
* RUT-avdrag

Trygghet

* Självfallet alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Skydd av ert bohag med mjuka täcken och vi packar givetvis på rätt sätt
* Om något mot förmodan kommer till skada så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Självklart har vi trafiktillstånd
* Vi erbjuder så klart kostnadsfri offert

Smidig flytt

* Vi planerar så klart flytten tillsammans med er som kund
* Naturligtvis kommer en offert från oss att vara tydlig så att ni enkelt ser kostnaden
* Så klart ska ni känna er trygg med att vi hjälper er från A till B
* Vi packar och hanterar ert bohag med noggrannhet för att skydda det på bästa sätt

Fakta om Sollentuna

Sollentuna kommun som ligger precis norr om huvudstaden har ungefär 74000 invånare och består av både villaområden och områden med stadsliknande karaktär. Området har ett fint läge, goda kommunikationer och är livligt med många företag samt en omfattande handel.

Pendeltåget utgör en genomgående del av kommunens transportnät, och Sollentuna stoltserar med flera pendeltågsstationer som kopplar samman huvudstaden med norra delen av regionen.

För den naturintresserade finns fina områden med natur då kommunen har fyra naturreservat och för den som vill hålla igång finns motionsspår, utegym, simhall etc.

Sevärdheter är exempelvis Edsbergs slott med en vacker slottspark, Edsängens gravfält, Edsvik konsthall, Bergendals herrgård och Hersby Hembygdsgård, en gammal gård innehållande mangårdsbyggnad, ladugård, stall och lider.

Utöver de nämnda sevärdheterna inkluderar Sollentuna också attraktioner som naturreservatet Järvafältet, Knista gravfält, Kummelbystenen och Kung Agnes hög, vilka ytterligare berikar områdets kulturella och historiska arv.

Kända personer med anknytning till Sollentuna är exempelvis Kajsa Bergqvist, Thomas Bodström, Ted Gärdestad, Harry Martinson, Linda Skugge, Mats Sundin och Anders Bagge.

Letar du efter en seriös flyttfirma i Sollentuna är du välkommen att lämna din förfrågan hos oss? Vi erbjuder gratis offertförslag och är ansvars- och trygghetsförsäkrade – med din trygghet i fokus.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Sollentuna

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster