När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Flyttfirma Sollentuna

Flytt & Städ Sverige AB är ett flytt– och städföretag som utökar verksamheten varje dag. För att möjliggöra detta är det absolut viktigaste för oss att du som kund känner dig 100 % nöjd efter en avslutad flytt anordnad av oss.

Flytt & Städ Sverige AB försäkrar både företag och privatpersoner en helhetslösning när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Sollentuna utan i hela Stockholm, Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

Familj som ska flytta

Du kanske just nu sitter och planerar vilken flyttfirma du verkligen ska välja?

Vi lämnar ingen kund utan att se till att allt fungerat enligt den överenskommelse som vi i förväg kommit överens om. Vi levererar det vi lovat i en offert eller annan överenskommelse.

Exempel på tjänster som skulle kunna vara aktuella är röjning och frakt till tipp, packning, demontering, flytthjälp, flyttstädning, montering och magasinering.

Flyttfirma

* Vi erbjuder både privatflytt och företagsflytt
* Säker och effektiv flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Vi sätter er som kund i fokus
* RUT-avdrag

Trygghet

* Självfallet alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Skydd av ert bohag med mjuka täcken och vi packar givetvis på rätt sätt
* Om något mot förmodan kommer till skada så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Självfallet har vi trafiktillstånd
* Vi erbjuder så klart kostnadsfri offert

Smidig flytt

* Vi planerar så klart flytten tillsammans med er som kund
* Naturligtvis kommer en offert från oss att vara tydlig så att ni enkelt ser kostnaden
* Så klart ska ni känna er trygg med att vi hjälper er från A till B
* Vi packar och hanterar ert bohag med noggrannhet för att skydda det på bästa sätt

Fakta om Sollentuna

Sollentuna kommun som ligger precis norr om Stockholm har ungefär 74 000 invånare och består av både villaområden och områden med stadsliknande karaktär. Området har ett fint läge, goda kommunikationer och är livligt med många företag samt en omfattande handel.

Pendeltåget går genom hela kommunen och i Sollentuna finns faktiskt fem av pendeltågsstationerna på linjen mellan Stockholm och Märsta.

För den naturintresserade finns fina områden med natur då kommunen har fyra naturreservat och för den som vill hålla igång finns motionsspår, utegym, simhall etc.

Sevärdheter är exempelvis Edsbergs slott med en vacker slottspark, Edsängens gravfält, Edsvik konsthall, Bergendals herrgård, Hersby Hembygdsgård, en gammal gård med mangårdsbyggnad, stall, ladugård och lider, naturreservatet Järvafältet, Knista gravfält, Kummelbystenen, Kung Agnes hög etc.

Kända personer med anknytning till Sollentuna är exempelvis Kajsa Bergqvist, Thomas Bodström, Ted Gärdestad, Harry Martinson, Linda Skugge, Mats Sundin och Anders Bagge.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster