Flyttfirma i Kumla

Flytt & Städ Sverige AB är din flyttfirma i Kumla.

50% på arbetskostnaden med RUT
Prismatchning av flyttofferter
Reco.se – 4,3/5 i medelbetyg
Trygghet med alla försäkringar
Flyttfirma med trafiktillstånd
Alla tjänster inom flytthjälp

Anlita vår flyttfirma i Kumla för flytten till ett bra pris med kvalitet och med RUT-avdrag som reducerar arbetskostnaden med 50% via skatteverket. Har du fått en flyttoffert från en annan flyttfirma så matchar vi det priset.

Naturligtvis har vi alla dokument i ordning som yrkestrafiktillstånd, försäkringar och andra dokument som krävs för en seriös verksamhet inom flyttbranschen.

Vi har kapacitet att ta hand om mycket stora flyttar men du som kund bestämmer så klart omfattningen av vår insats om du anlitar oss för flytten. Gäller det en flytt längre bort så har vi kapacitet för det. Välkommen att kontakta oss angående flytt eller bara en enkel fråga.

Vi löser flytten i Kumla!

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Fina omdömen från våra kära kunder

Boka flyttfirma i Kumla

Behöver du hjälp med flytten i Kumla?

Vi hjälper dig – vi är en seriös och etablerad flyttfirma i Kumla som har kapaciteten att hjälpa till med alla olika former av flyttningar, stora flyttar som små flyttar. När det gäller avstånd har vi heller inga begränsningar utan vi kan ta hand om flyttningar över hela vårt land.

Våra kunder är privatpersoner, företag, offentliga aktörer – alla är lika välkomna till oss!

En flytt är ofta en stor sak i livet som inte inträffar så många gånger. Tyvärr hinner vi kanske glömma hur tung och jobbig en flytt kan vara om hela flytten ska skötas om i egen regi. Det ska funderas över vilka möbler som ska tas med eller inte tas med till den nya bostaden. Det ska sorteras och packas, bäras, flyttas och transporteras. En mängd olika moment innan allt är på plats i den nya bostaden eller den nya företagslokalen.

Låt oss underlätta flytten genom att du först frågar oss om en flyttoffert/kostnadsförslag och därefter, i lugn och ro, funderar på om du vill anlita oss. Vi tror att priset är så pass förmånligt att du sannolikt kommer att anlita oss för din flytt istället för att själv slita med flytten. För är det verkligen värt allt slit att göra flytten själv?

Är det så att du kanske vill ha en flytt till en lågbudgetvariant så kan vi ta hand om vissa moment och du själv andra moment. Varmt välkommen att kontakta oss för en prisuppgift på din flytt. Det går bra att komma i kontakt med oss på flera olika sätt som telefon, chatt, formulär för flyttoffert, formulär i sidfoten, snabboffert eller ett vanligt enkelt mejl. Om det önskas kan vi tillsammans ta fram ett upplägg som är optimalt avseende flyttens förutsättningar.

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Kumla

flyttfirma i kumla

Flytthjälp i Kumla

En trygg flytt är för oss viktigt så att du känner att vi tar hand om bohag och inventarier på bästa sätt. Vår personal är utbildad inom flytt och är tillmötesgående. Som alla seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis yrkestrafiktillstånd och försäkringar om något skulle inträffa under flytten, i exempelvis Kumla.

När vi packar in på våra flyttbilar är vi försiktiga och använder täckmaterial för att skydda lasten. Därefter kör vi på ett säkert sätt så att inget skadas under flytten.

Via Reco.se finns det många goda kundomdömen vilka är som ett kvitto på att en flytt med vår flyttfirma i Kumla blir en trygg flytt. Samtliga omdömen är verifierade med Bank-ID vilket betyder att omdömena är ärliga och riktiga.

Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden för flytten med så mycket som 50% via Skatteverket och skattsedeln. Prisavdraget sker redan i samband med fakturan. Vi sköter om alla blanketter som krävs för avdraget.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Kumla

flyttfirma i kumla

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster