Prisförslag direkt

Städfirma i Nyköping

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad städfirma som erbjuder en mängd olika tjänster inom städhjälp.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden.

Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er i Nyköping eller om behov finns på annan ort.

All vår personal är utbildad inom städning.

Vi erbjuder även flyttstädning i Nyköping.

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Nyköping

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder om vår städfirma?

Vi erbjuder er att låta oss ta hand om städningen i Nyköping

Vi erbjuder alla tjänster inom städning som exempelvis fönsterputsning, hemstädning, trappstädning, byggstädning, bodstädning, storstädning och så vidare.

Även när ni ska lämna en gammal lokal eller bostad så kan vi vara behjälpliga. Det kan vara många saker att hålla koll på, både före och efter själva överlämnandet.

Vad händer om städningen inte godkänns?

Som städfirma i Nyköping tar vi gärna hand om städningen så kan ni istället slappna av. Vi ser till att städningen blir godkänd!

Tänk på att RUT-avdraget som administreras via Skatteverket minskar arbetskostnaden för städningen med 50% precis som för en mängd andra hushållsnära tjänster. Det enda ni behöver tänka på är att i god tid lämna personuppgifter till oss när vi efter det att uppdraget är klart ska administrera avdraget via Skatteverket.

Som seriös städfirma i Nyköping har vi naturligtvis alla dokument i ordning som exempelvis försäkringar. Även om det sällan inträffar någon skada så är det viktigt att allt sådant är i perfekt ordning – för allas vår trygghet.

Ni är välkommen att fylla i vår offertförfrågan, chatta med oss, skicka ett vanligt mejl eller ringa oss så återkopplar vi.

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Nyköping

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster