Prisförslag direkt

Flyttfirma Uppsala

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma med en betydande erfarenhet och kunskap inom flytt

Vi erbjuder våra kunder en proffsig, genuin och snabb personlig service, en självklarhet för oss.

Fria offerter – utan något krav
Trygghet – vår flyttfirma är försäkrad
Prisgaranti – vi matchar pris från andra flyttfirmor
50% Rutavdrag – för alla flyttjänster

Tveka inte att kontakta oss om ni eftersöker en effektiv, seriös och prisvärd flyttfirma i Uppsala. Kontakta oss exempelvis via telefon, offertformulär, chatt eller ett vanligt mejl – vi återkommer inom kort med en gratis offert.

Känn er varmt välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Uppsala

Begär gratis offert här
Recensioner

Flyttfirma Borgholm

Flyttfirma Uppsala

Vid en flytt är det en mängd olika saker att tänka på så låt oss göra flytten smidig och mindre betungande. Som etablerad flyttfirma i Uppsala hjälper vi er med hela flytten eller bara den del av flytten som ni vill ha hjälp med.

Då vi är etablerade och erfarna vet vi vad som krävs för en hög flyttservice och en hög kvalitet inom flytthjälp.

Vår personal har utbildning inom flytt och tar därmed hand om ert bohag eller era inventarier på absolut bästa sätt. Vi kör med rena bilar och ett rent skåp där vi lastar era tillhörigheter i form av möbler och inventarier på ett mycket tillfredsställande sätt med filtar och annat som skydd.

Skulle något mot förmodan hända så får ni naturligtvis full ersättning för skador då vi har ansvarsförsäkring via Protector Forsikring ASA. Vi har även alla tillstånd som krävs för att driva flyttverksamhet – exempelvis trafiktillstånd via Transportstyrelsen.

Vi strävar hela tiden efter att ge er ett konkurrenskraftigt pris och med det förmånliga RUT-avdraget brukar priset alltid bli skäligt.

Exempel på tjänster som vi erbjuder är demontering som exempelvis att ta ner gardiner och lampor, bortforsling till tipp eller återvinning, packning, bärhjälp, transporter, magasinering, rengöring efter flytt, montering på det nya stället, tungtransporter, flytta piano, flytta kassaskåp och så vidare.

Har ni ytterligare önskemål om tjänster så löser vi naturligtvis det – Vi hjälper er!

Förutom priset som naturligtvis är en viktig del så betyder även kundbetyg och omdömen mycket för att en kund ska känna förtroende. Läs gärna våra omdömen via Reco där vårt medelbetyg ligger på 4.3/5 som är baserat på 268 uppriktiga verifierade omdömen. Även våra betyg via Google My Business här i Uppsala är mycket bra.

Vi tycker om kontakten med våra kunder – privatpersoner, kommuner, företag eller regioner.
Välkomna!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Uppsala

Flyttfirma Uppsala

* Privatflytt och företagsflytt
* Kommuner och regioner
* Hela flytten eller del av flytten
* RUT-avdrag 50%
* Vad ni än önskar inom flytthjälp

Trygghet

* Vi kommer med ren bil
* Vi packar för att undvika skavmärken
* Trafiktillstånd och försäkringar
* Full ersättning vid skada
* Gratis offert

God planering

* Vi är flexibla och sätter kundens behov i fokus
* Vi planerar flytten tillsammans
* Vi kommer med rätt antal personal
* Vi kör med den flyttbil som krävs

Intressant om Uppsala

Uppsala är en tätort och nummer fyra bland alla tätorter i vårt land sett till antalet invånare som idag år 2022 uppgår till ungefär 180000 personer. Räknar vi antalet invånare i hela kommunen är antalet 233839 per den 31 december 2020. Orten ligger belägen på Uppsalaslätten och de centrala delarna är belägna på bägge sidor om Fyrisån.

Det som är karakteristisk för orten är domkyrkan, Fyrisån samt slottet. Dessa två nämnda byggnader har haft en påverkan på ortens bebyggelse vilket medfört att högre byggnader inte har uppförts för att dessa fortsättningsvis ska vara framträdande i stadsbilden.

Orten är sedan medeltiden vårt lands kyrkliga centrum med säte för ärkebiskopen inom den Svenska kyrkan. Uppsala universitet grundades på 1400-talet och är det äldsta Universitetet/högskolan i Norden.

Viktiga byggnader är exempelvis förutom de tidigare nämnda Helga Trefaldighets kyrka, museet Gustavianum, gamla centralstationen och Dekanhuset. Orten är även känt för sina högar från forntiden som Kungshögarna och Tingshögen.

I centrum finns ett antal gallerior som exempelvis Galleria Dragarbrunn, Forumgallerian och Svavagallerian samt utanför själva stadskärnan exempelvis Gränbystaden.

Kommunikationerna är goda och nämnas kan då Europaväg 4 som passerar flygplatsen Arlanda, Bärbyleden som består av fyra filer, flera riksvägar och länsvägar, en omfattande järnvägstrafik speciellt söderut mot vår huvudstad samt en väl utbyggd busstrafik med flera busslinjer.

Näringslivet är livligt och tidigare var orten främst en industriort men det har förändrats de senaste decennierna. När det gäller nyare företag eller industrier så kan exempelvis läkemedelsföretaget Fresenius Kabi, GE Healthcare och Kemwell nämnas.

Olika myndigheter finns representerade på orten som Livsmedelsverket, Läkemedelsverket och Statens veterinärmedicinska anstalt. När det gäller lärosäten så finns förutom tidigare nämnda universitetet även SLU Sveriges lantbruksuniversitet.

För den som är intresserad av kultur finns ett utvecklat musikliv med många körer, rockband, bluesband samt jazzband. En känd pub med musik i form av blues och jazz är Katalin och årligen arrangeras en festival för reggae-musik. Det finns även en festival för gitarrmusik som heter Uppsala internationella gitarrfestival som startades år 2003.

Kända kulturpersonligheter med koppling till orten är exempelvis Gösta Knutsson som var författare till böckerna om Pelle Svanslös, artisten Owe Thörnqvist, programledaren och komikern Soran Ismail samt skådespelaren Mona Krantz.

För den som är sport- och friluftsintresserad finns ett gott utbud i form av paddling, skidåkning på längden och i backe, cykling, vandring, skridskoåkning, bad och så vidare.

För den som vill titta på olika sporter finns det ett mycket stort utbud som innebandy med IK Sirius IBK och Storvreta IBK, bandy med IK Sirius och IFK Uppsala, fotboll med flera kända damlag, judo, hockey, kanot, volleyboll, fäktning, tyngdlyftning, basket, simning, amerikansk fotboll, segling, curling och badminton.

Värd att nämnas är även Engelska parken.

Vi tackar för visat intresse

Som vår kund kommer ni att få ett gott omhändertagande när flyttdagen kommer.

Ni kan förvänta er en flytt med hög kvalitet och service.

Vi hanterar era ägodelar eller era inventarier som om de vore våra egna.

Välkomna!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Uppsala

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster