Flyttfirma i Uppsala

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma med en betydande erfarenhet och kunskap inom flytt

Vi erbjuder våra kunder en proffsig, genuin och snabb personlig service, en självklarhet för oss.

Fria offerter – utan något krav
Trygghet – vår flyttfirma är försäkrad
Prisgaranti – vi matchar pris från andra flyttfirmor
50% Rutavdrag – för alla flyttjänster

Tveka inte att kontakta oss om ni eftersöker en effektiv, seriös och prisvärd flyttfirma i Uppsala. Kontakta oss exempelvis via telefon, offertformulär, chatt eller ett vanligt mejl – vi återkommer inom kort med en gratis offert.

Känn er varmt välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Uppsala

Begär gratis offert här
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Uppsala

Vid en flytt är det en mängd olika saker att tänka på, så låt oss göra flytten smidig och enkel för er. Som etablerad flyttfirma finns vi här för att hjälpa er med hela flytten eller bara den del av flytten som ni vill ha hjälp med.

Med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för att leverera en högkvalitativ flyttservice.

Vår personal är välutbildad inom flytt och tar hand om ert bohag eller era inventarier på absolut bästa sätt. Vi kör självklart med rena bilar och rent skåp där vi lastar era tillhörigheter, inklusive möbler och inventarier, på ett mycket tillfredsställande sätt med hjälp av filtar och andra skydd.

Säkerheten är av största vikt, och om något, mot förmodan, skulle hända, får ni naturligtvis full ersättning för eventuella skador tack vare vår ansvarsförsäkring via Protector Forsikring ASA. Dessutom har vi alla nödvändiga tillstånd för att driva flyttverksamhet, inklusive trafiktillstånd från Transportstyrelsen.

Vi strävar ständigt efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, och med det förmånliga RUT-avdraget blir priset ofta mycket rimligt.

Flytt & Städ erbjuder en rad olika tjänster, såsom demontering (t.ex. gardiner och lampor), bortforsling till tipp eller återvinning, packning, bärhjälp, transporter, magasinering, rengöring efter flytten, montering på det nya stället, tungtransporter, flyttning av piano, kassaskåp med mera. Har ni ytterligare önskemål om tjänster, så är vi självklart redo att hjälpa er!

Har ni ytterligare önskemål om tjänster så löser vi naturligtvis det – Vi hjälper er!

Förutom priset är även kundbetyg och omdömen en viktig del för att du som kund ska känna förtroende. Läs gärna våra omdömen via Reco som är baserat på uppriktiga verifierade omdömen.

Vi tycker om kontakten med våra kunder oavsett om det rör sig om privatpersoner, kommuner, företag eller regioner.
Ni är varmt välkomna!

Flytt & Städ Sverige AB

Flyttfirma i Uppsala

* Privatflytt och företagsflytt
* Kommuner och regioner
* Hela flytten eller del av flytten
* RUT-avdrag 50%
* Vad ni än önskar inom flytthjälp

Trygghet

* Vi kommer med ren bil
* Vi packar för att undvika skavmärken
* Trafiktillstånd och försäkringar
* Full ersättning vid skada
* Gratis offert

God planering

* Vi är flexibla och sätter kundens behov i fokus
* Vi planerar flytten tillsammans
* Vi kommer med rätt antal personal
* Vi kör med den flyttbil som krävs

Intressant om Uppsala

Uppsala är en tätort och rankas som nummer fyra bland alla tätorter i vårt land. År 2022 bodde det ungefär 180 000 personer i staden. Om vi tittar på hela kommunen bodde det 233 839 personer vid slutet av 2020. Staden är belägen på Uppsalaslätten, med de centrala delarna på båda sidor om Fyrisån.

Orten är känd för sina karakteristiska landmärken som domkyrkan, Fyrisån och slottet. Dessa byggnader har haft en stor påverkan på ortens utveckling, vilket har resulterat i att höga byggnader inte har byggts för att dessa historiska strukturer fortsatt ska vara framträdande i stadens silhuett.

Orten är sedan medeltiden vårt lands kyrkliga centrum med säte för ärkebiskopen inom den Svenska kyrkan. Uppsala universitet grundades på 1400-talet och är det äldsta universitetet/högskolan i Norden.

Staden rymmer flera viktiga byggnader, inklusive Helga Trefaldighets kyrka, museet Gustavianum, den gamla centralstationen och Dekanhuset. Uppsala är också känd för sina forntida gravhögar som Kungshögarna och Tingshögen.

I centrum finns ett antal gallerior som exempelvis Galleria Dragarbrunn, Forumgallerian och Svavagallerian. Dessutom finns Gränbystaden utanför stadskärnan.

Kommunikationerna är goda och omfattar bland annat Europaväg 4 som passerar flygplatsen Arlanda, Bärbyleden med sina fyra filer, flera riksvägar och länsvägar, en omfattande järnvägstrafik, särskilt söderut mot huvudstaden, samt ett välfungerande busstrafiknät med många busslinjer.

Näringslivet i Uppsala är livligt, även om staden tidigare var mest känd som en industristad. Under de senaste årtiondena har ekonomin förändrats och nya företag och industrier har etablerat sig, såsom läkemedelsföretaget Fresenius Kabi, GE Healthcare och Kemwell.

Många statliga myndigheter har sitt säte i Uppsala, inklusive Livsmedelsverket, Läkemedelsverket och Statens veterinärmedicinska anstalt. Förutom universitetet finns även SLU (Sveriges lantbruksuniversitet) som ett annat högre lärosäte i staden.

Uppsalas kulturliv

För kulturintresserade invånare och besökare erbjuder Uppsala ett blomstrande musikliv med många körer, rockband, bluesband och jazzband. Katalin är en känd pub som erbjuder blues och jazzmusik. Årligen arrangeras det även en reggaefestival. En annan musikfestival i staden är Uppsala internationella gitarrfestival, som startades år 2003.

Kända kulturpersonligheter med koppling till orten är exempelvis Gösta Knutsson som var författare till böckerna om Pelle Svanslös, artisten Owe Thörnqvist, programledaren och komikern Soran Ismail samt skådespelaren Mona Krantz.

För den som är sport- och friluftsintresserad finns ett gott utbud i form av paddling, skidåkning på längden och i backe, cykling, vandring, skridskoåkning, bad och så vidare.

De som föredrar att titta på olika sporter har ett imponerande utbud av lag och aktiviteter att följa. Exempelvis innebandy med IK Sirius IBK och Storvreta IBK, bandy med IK Sirius och IFK Uppsala samt fotboll med flera kända damlag. Eller varför inte följa fäktning, tyngdlyftning, curling eller badminton?

Avslutningsvis är det även värt att nämnda Carolinaparken (engelska parken)- Sveriges äldsta allmänna park.

Vi tackar för visat intresse

Som vår kund kommer ni att få ett gott omhändertagande när flyttdagen kommer.

Ni kan förvänta er en flytt med hög kvalitet och service.

Vi hanterar era ägodelar eller era inventarier som om de vore våra egna.

Välkomna!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Uppsala

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster