Flyttfirma i Trollhättan

Flytt & Städ Sverige AB är ett flytt– och städföretag som vidgar verksamheten kraftigt. För att möjliggöra detta är det absolut viktigaste att du som kund verkligen upplever dig 100% nöjd efter en avslutad flytt med oss.

Flytt & Städ Sverige AB försäkrar både privatpersoner och företag en helhetslösning när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Trollhättan utan i hela Västra Götaland, Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Trollhättan

Efter att haft ansvar för väldigt många flyttar, stora som små, kan vi garantera att vi kan leverera vad du eftersöker. Vi ser till att allt flyter på så som ni önskar avseende tider samt de tjänster ni önskar hjälp med.

Några exempel på tjänster är packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flytthjälp, flyttstädning, montering och magasinering.

Hör gärna av er så skall vi berätta mer om oss!

flyttfirma i trollhättan

Flyttfirma i Trollhättan

* Vi erbjuder privatflytt och företagsflytt
* Vi erbjuder en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Med kunden i centrum
* RUT-avdrag

Trygghet

* Så klart med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Skydd av ert bohag med täcken och vi packar naturligtvis på rätt sätt
* I händelse av att något mot förmodan skulle skadas har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Förstås har vi som alla seriösa flytt- och transportföretag trafiktillstånd
* Självklart offert utan kostnad

Smidig flytt

* Naturligtvis planerar vi flytten tillsammans med er som kund
* Naturligtvis kommer en offert från oss att vara tydlig
* Självklart ska ni känna er trygg med att vi hjälper er från A till B
* Naturligtvis packar och hanterar vi ert bohag för att skydda bohaget på bästa sätt

Fakta om Trollhättan

Trollhättan är en tätort i Västergötland och hör till det så kallade trestadsområdet tillsammans med Uddevalla och Vänersborg. Invånarantalet i staden uppgår till drygt 50000 personer år 2019.

Redan på stenåldern för 7000 år sedan bosatte sig människor i Trollhättan och kanske var det vattenfallen som lockade. Ekholms slott byggdes på 1300-talet och dit bjöd drottning Margareta in Erik av Pommern för att göra upp om unionens styrande.

I början kallades området för Stora Edet samtidigt som området söderut kallades för Lilla Edet som fortfarande har kvar sitt namn. Trollhättan kommer av namnet troll och hätta då man trodde att det fanns troll i vattenfallen och att det var deras hättor som man såg sticka upp som öar. 

Viktiga evenemang är Fallens dagar i juli varje år, Trollhättans poesifestival första helgen i mars, Saabfestivalen vartannat år, veteranbilsutställning på slussområdet sommartid, Vicious Rock Festival, metal och hårdrocksfestival som hålls i juli samt Trestad Racing Summer Meet, bilträff på Trestad Center.

När det gäller sevärdheter så är Göta älvs fall- och slussområde med slussar från 1800, 1844 och 1916 ett känt besöksmål.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Trollhättan

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster