Flyttfirma i Nynäshamn

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma i Nynäshamn med bred kunskap och stor erfarenhet av flyttbranschen.

Låt vår firma hjälpa till med er flytt i Nynäshamn eller på annan ort.

RUT-avdraget – 50% minskning av priset
Goda kundbetyg via Reco: 4,4/5,0
Vi matchar pris från annan firma
Trygghet, trafiktillstånd och försäkrat

När ni anlitar oss kan vi erbjuda alla de tjänster inom flytt som ni kan tänkas vara i behov av. Kvalitet, bra service och bra priser!

Varmt välkommen att höra av er till oss om ni funderar över något eller om ni önskar ett pris eller en offert.

Er flyttfirma i Nynäshamn

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Vad tycker våra kunder?

Boka flyttfirma i Nynäshamn

Som alla vet är det en mängd saker som ska ombesörjas när det är dags att flytta till en annan bostad eller till en annan lokal. Allt behöver planeras noga så att det flyter på när flyttdagen kommer.

Vi hjälper er gärna med flytten så att det underlättar för er. Exempel på tjänster som vi kan erbjuda är då naturligtvis flytthjälp men även packning, sortering, bortforsling, demontering, montering och så vidare.

Vår flyttfirma hjälper alla som har ett behov av flytthjälp. Det kan då vara privatpersoner, företag, kommuner och andra offentliga aktörer, organisationer, föreningar etc. Välkommen att kontakta oss om ni funderar över något eller om ni kanske önskar en prisuppgift eller en offert.

Ta gärna del av våra fina kundomdömen via Reco.se där vårt medelbetyg är 4,4/5,0 baserat på mer än 240 verifierade kunder.

Vi hjälper er med flytten inom Nynäshamn eller till/från orten. Önskar ni även hjälp på annat håll så hjälper vi gärna till.

Välkommen att höra av er till oss!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Nynäshamn

flyttfirma i nynäshamn

Boka flyttfirma i Nynäshamn

RUT-avdraget som administreras via Skatteverket är ett mycket förmånligt avdrag som sänker kostnaden för arbetet i samband med flytten med så mycket som 50%. Det är med andra ord mycket fördelaktigt att anlita en flyttfirma, exempelvis i Nynäshamn, för flytten och andra närliggande tjänster.

Vår flyttfirma har koll på alla de dokument som krävs för att kunna bedriva en verksamhet inom flytt som exempelvis trafiktillstånd och olika försäkringar, precis som andra flyttfirmor som bedriver en seriös verksamhet.

Personalen som arbetar hos oss har den utbildning som krävs så att de hanterar ert bohag eller era inventarier på bästa sätt. Till hjälp har vi täcken, filtar och skyddsplaster samt spännband så att vi skyddar allt på ett bra sätt. Vi lastar även in allt på bilen så att lasten ligger still, så att märken ytterligare undviks. När vi sedan kör flyttbilen tar vi det lugnt och försiktigt för att skydda lasten.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Nynäshamn

Flyttfirma i Nynäshamn

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster