Flyttfirma i Hägersten

Att flytta med oss är en baggis! Som flyttfirma i Hägersten hjälper vi dig med alla bitar kring flytten.

Med ett proffsigt bemötande samt att vi anpassar insatserna utefter just dina unika behov, vet vi att du kommer att bli nöjd.

Genom rutavdraget drar vi dessutom av 50% av den faktiska arbetskostnaden.
Du förtjänar proffsig och prisvärd flytthjälp – låt oss bistå med det!

Avdrag med RUT 50%
Många bra recensioner
Vi matchar priset från annan firma
Försäkringar och trafiktillstånd

Flytt & Städ Sverige AB
En seriös flyttfirma i Hägersten

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Hägersten

Många bävar sig inför en kommande flytt och det är nog få som ser fram emot denna allt som oftast tunga process. Med ett livspussel som de flesta har trasslat in sig i kan det vara svårt att hinna med. Att offra en helig helg bara för att du skall byta bostad tycker inte vi är en bra ide!

Självklart kostar det att anlita ett flyttföretag, men idag med det mycket förmånliga statliga avdraget (rutavdraget) så kan vi dra av 50% av arbetskostnaden. Det har alltså aldrig varit mer prisvärt att anlita flytthjälp.

Om du har bestämt dig för att överlåta denna tunga process så kvarstår dock ett problem – du vill hitta en seriös aktör som värdesätter deras kunder över allt annat och som följer alla konstens regler med utbildad och erfaren personal. Förutom detta vill du såklart att de skall vara väletablerade, försäkrade, ha god ekonomi samt inneha trafiktillstånd och övriga tillstånd som krävs för att på ett seriöst sätt driva en flyttfirma.

Du har hittat en sådan flyttfirma – du har hittat till oss.

Vi skulle dock som god praxis föreslå att du tar in prisförslag från flera olika leverantörer inom flyttbranschen för att sedan jämföra i lugn och ro. Tänk bara på att priset inte alltid bör vara den tyngsta faktorn som ligger till grund för beslutet. Om du lutar åt att vilja använda oss till flytthjälpen i exempelvis Hägersten, men du har fått ett lägre prisförslag från någon annan aktör, ja då kan vi matcha det priset!

Brett utbud av flyttjänster med stora muskler!

Vi har personal och utrustning för alla tänkbara flyttjänster.

Oavsett vad just du behöver hjälp med så är vi säkra på att kunna hjälpa dig, till en överkomlig kostnad.

Tjänster såsom: flytthjälp, bortsforsling av skräp, bärhjälp, budtransporter och övriga transporter med mera…

Vi är alltid försäkrade när vi är ute på uppdrag. Detta för att du som kund skall känna ett ökat förtroende och trygghet.

När vi hanterar ert bohag eller era inventarier/föremål så arbetar vi på ett sätt som minimerar risken för skador. Detta genom att skydda med exempelvis skyddsplaster, filtar, täcken och så vidare. För en lyckad transport krävs det även att bohaget lastas på rätt sätt väl på flyttlastbilen – vi är proffs på det här!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Hägersten

offert flytt

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster