Flyttfirma i Vallentuna

Vi på Flytt & Städ Sverige AB hjälper som seriös flyttfirma gärna till med din flytt!

Prisvärd flytt med RUT 50%
Prismatchning
Många fina kundbetyg
Försäkrat och tryggt
Allt inom flytt
Yrkestrafiktillstånd och seriöst

Som etablerad flyttfirma i Vallentuna erbjuder vi flytthjälp med kvalitet till ett mycket bra pris – se våra goda recensioner via Reco. Med RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden för flytten med 50% blir priset riktigt, riktigt bra. Har du en flyttoffert från annan aktör så matchar vi det priset.

Varmt välkommen att kontakta oss om det gäller flytt, andra närliggande tjänster eller kanske bara en enkel fråga om exempelvis flytt.

Alla förekommande flyttjänster inom hela vårt land!

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Välkommen att ta del av våra fina kundomdömen

Flyttfirma i Vallentuna

En normal flytt består av en mängd olika moment som ska utföras innan hela flytten är klar, vilket vi har en tendens att glömma om det gått många år sedan föregående flytt. Allt detta kan tyvärr bli övermäktigt för de flesta av oss, speciellt om flytten ska göras vid sidan av ett ordinarie arbete eller om man är gammal och inte riktigt orkar.

Som seriös och effektiv flyttfirma i Vallentuna hjälper vi gärna till med flytten eller vissa delar av flytten om så önskas. Ta gärna in en flyttoffert från oss och fundera i lugn och ro.

Exempel på olika moment som vi kan hjälpa till med för att underlätta flytten kan vara att sortera, forsla bort det som inte ska flyttas med till nästa bostad eller företagslokal, demontering av exempelvis gardiner, lampor, hyllor, dator och sängar, packning av husgeråd, bära, flytta och transportera, montering på nästa adress och så vidare. Vi kan hjälpa till med allt detta eller enbart det som önskas.

Vi utför regelbundet en mängd flyttuppdrag i storstadsregionen men även på en mängd andra platser i vårt land. Vi har inga begränsningar när det kommer till avstånd eller typ av flytthjälp.

Välkommen att kontakta oss inför din flytt i exempelvis Vallentuna eller om du bara har en fråga. Det går bra att kontakta oss på flera sätt som via vanligt mejl, formulär för flyttoffert, formulär i sidfoten och så vidare.

Varmt välkommen till en seriös och smidig flyttfirma i Vallentuna!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Vallentuna

flyttfirma i vallentuna

Flytthjälp i Vallentuna

Att de som anlitar oss för flytten känner en stor trygghet med oss tar vi på största allvar!

Som seriös och etablerad flyttfirma i Vallentuna har vi en bred erfarenhet från en mängd olika typer av flyttar över hela vårt land samt även utomlands. Vi vet hur en flytt ska planeras och genomföras på bästa sätt.

Vi tar hela flytten seriöst från början till slut. Ingen ska behöva oroa sig för att bohag eller inventarier skadas under flytten. Vi täcker in med olika hjälpmedel, bär försiktigt och lastar in allt på vår flyttbil på ett bra sätt. På flyttbilen täcker vi ytterligare in allt med exempelvis täcken och filtar. Därefter kör vi flyttbilen på ett försiktigt och säkert sätt för att ytterligare skydda det vi flyttar.

Ta gärna del av våra fina omdömen på Reco.se som borgar för en behaglig flytt utan missöden. Dessa omdömen är äkta då de är verifierade med bank-ID. Medelbetyget ligger på 4,3/5,0 baserat på flera hundra omdömen vilka vi är stolta över. Vi har vidare alla dokument i perfekt ordning som yrkestrafiktillstånd och försäkringar som krävs för flyttbranschen.

Som vi nämnt ovan är det mycket förmånligt att ta in hjälp vid en flytt, i exempelvis Vallentuna, då RUT-avdraget är så förmånligt som det är idag. Via skatteverket reduceras kostnaden för arbetet i samband med flytten med 50% vilket gör mycket på priset. Vi tar hand om kontakten med Skatteverket och fyller i alla blanketter när flytten är avklarad. Kontakta oss gärna om det finns funderingar på avdraget som även gäller för en mängd andra tjänster förutom flytt.

Vår flyttfirma har alla dokument i ordning som exempelvis yrkestrafiktillstånd samt även försäkringar vilket alla seriösa flyttfirmor har om något trots allt skulle hända under flytten.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Vallentuna

flyttfirma i vallentuna

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster