Städfirma i Köping

Vi utför diverse städtjänster för både privatpersoner och företag.

Med utbildad personal och ett högt kvalitetstänk kan vi garantera att din städning blir i absolut toppklass. Hemstädning, fönsterputsning, butiksstädning, trappstädning med mera. Vill du ha hjälp med städningen i Köping så tveka inte att höra av dig.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden. Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er.

Begär offert

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Låt oss ta hand om flyttstädningen i Köping

Att flytta är både tids- och energikrävande. Att dessutom ta hand om städningen av bostaden man lämnar brukar vara det som känns värst. Låt oss hjälpa dig med städningen. Vi ser till att alla moment utförs korrekt så att alla blir nöjda och glada.

Flytt & Städ Sverige AB har utbildad personal inom städ. Vi kan sköta städningen både för er nya bostad och den ni lämnar. Fyll i offertförfrågan så återkommer vi till dig med en förmånlig offert på jobbet. Via Skatteverket minskas arbetskostnaden med 50% tack vara RUT-avdraget.

Vi lovar en städhjälp som ni kommer att vara nöjd med!

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Köping

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster