När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Städfirma i Finspång

Vi tar hand om din städning i Finspång så att du kan slappna av och istället få tid till annat!

Vi har en fin och duktig personal med ett högt kvalitets- och miljötänk inom städhjälp. Personalen har även de utbildningar som krävs inom yrket så att ni kan känna er trygg med att allt kommer att städas på ett bra sätt. Vi garanterar en städning i absolut toppklass!

Oavsett om det gäller flyttstädning, hemstädning, dödsbostädning eller övriga städuppdrag som exempelvis fönsterputsning, trappstädning eller byggstädning så finns vår städfirma i Finspång för att hjälpa dig med ditt städbehov.

Vårt fokus ligger på ett personligt och professionellt bemötande i alla led. Att lämna varje kund nöjd är det vi lever på. Genom ett personligt bemötande, snabb service och noggrannhet hjälper vi er på bästa möjliga sätt inom städning.

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Finspång

Begär offert

Vad tycker våra kunder om vår städfirma?

Vi tar hand om städningen i Finspång

Flytt & Städ Sverige AB tycker att du är värd ett rent hem, arbetsplats eller lokal.

Som städfirma i Finspång vill vi genom vår städhjälp ge dig förutsättningarna för att få tid över till annat som du tycker är mer viktigt.

Vi hjälper både företag, privatpersoner samt kommuner och regioner. Tveka inte att höra av dig om du är en privatperson eller representant för ett företag eller en förvaltning!

Gå gärna vidare och fyll i en offertförfrågan här på vår hemsida. Via Skatteverket reduceras arbetskostnaden med 50% tack vare RUT-avdraget.

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Finspång

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster