När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Städfirma Västerås

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad städfirma som erbjuder alla tjänster inom städ!

Vår städfirma och vi som arbetar med städning älskar städning och den fina kontakt som uppstår med våra kunder. Vårt mål är alltid en nöjd kund efter varje avslutat uppdrag. Om alla är nöjda och glada blir ju allt så mycket enklare och trevligare! Vi vill hjälpa människor och underlätta deras vardag både privat och inom deras yrkesliv.

Vi erbjuder en effektiv hjälp med städningen till hög kvalitet och bra service. Vår fina personal är utbildad inom städning.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Västerås

Vad tycker våra kunder?

Låt oss ta hand om flyttstädningen i Västerås

Att både ta hand om själva flytten och därefter flyttstädningen kan bli övermäktigt för många, det vet alla som någon gång flyttat. En mängd saker ska göras och tas om hand i samband med flytten och en av de sista pusselbitarna är besiktningen av flyttstädningen som ska bli godkänd.

Om inte städningen blir godkänd, vad händer då?

Du kanske måste ta ledigt från jobbet för att reda upp det hela samtidigt som det blir mycket frustration och stress. Som städfirma i Västerås vill vi gärna underlätta för dig, så låt oss sköta om städningen så att du istället kan slappna av. Vi ser till att städningen blir godkänd.

Finns det därefter önskemål om städhjälp i det nya boendet eller i den nya lokalen med ett visst tidsintervall så hjälper vi gärna till med det.

Välkommen att kontakta oss för en offert eller om ni bara har en fråga. Offert kan ni begära här på hemsidan genom att fylla i ett av våra formulär. Det går även bra att kontakta oss via chatt, telefon, vanligt mejl och så vidare.

Vi återkopplar med ett bra pris. Tänk på att med dagens RUT-avdrag reduceras arbetskostnaden med 50% via Skatteverket.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Västerås

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster