Städfirma i Västerås

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad städfirma som erbjuder alla tjänster inom städning.

Vår städfirma i Västerås och vi som arbetar med städning älskar städning och den fina kontakt som uppstår med våra kunder. Vårt mål är alltid en nöjd kund efter varje avslutat städuppdrag. Om alla är nöjda och glada blir ju allt så mycket enklare och trevligare. Vi vill hjälpa människor och underlätta deras vardag både privat och inom deras yrkesliv.

Vi erbjuder en effektiv hjälp med städningen till hög kvalitet och bra städservice. Vår fina städpersonal är utbildad inom städning.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Västerås

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra fina kunder om vår städfirma?

En seriös städfirma i Västerås

Som städfirma i Västerås kan vi erbjuda olika tjänster inom städning som veckostädning, företagsstädning, industristädning, butiksstädning, trappstädning, fönsterputsning, byggstädning, bodstädning, visningsstädning och så vidare.

Vår städfirma kan även vara behjälplig med flyttstädning i Västerås vilket ibland kan vara övermäktigt för många, speciellt om allt annat med flytten har skett i egen regi med hjälp av vänner och släktingar. Som städfirma i Västerås vill vi gärna underlätta för dig, så låt oss sköta om städningen så att du istället kan slappna av. Vi ser till att städningen blir godkänd.

Finns det därefter önskemål om städhjälp i det nya boendet eller i den nya lokalen med ett visst tidsintervall så hjälper vi gärna till med det.

Välkommen att kontakta vår städfirma i Västerås för en städoffert eller om ni bara har en fråga om städning. En städoffert kan ni begära här på hemsidan genom att fylla i ett av våra formulär. Det går även bra att kontakta oss via chatt, telefon, vanligt mejl och så vidare.

Vi återkopplar med ett bra pris på städningen. Tänk på att med dagens RUT-avdrag reduceras arbetskostnaden för städningen med 50% via Skatteverket.

Som seriös städfirma i Västerås har vi full koll på alla dokument som krävs för att bedriva verksamhet inom städbranschen.

Effektiv, seriös och professionell städning i Västerås!

Begär offert

Städhjälp frigör tid vilket de flesta har ont om idag

Låt oss på Flytt & Städ Sverige AB och vår städfirma i Västerås hjälpa er att frigöra tid som kan läggas på annat än städning, vilket underlättar både i hemmet och på arbetsplatsen. Som alla vet är det svårt att få ihop livspusslet och varje timma som kan sparas in underlättar ju inom familjen eller på företaget.

När vi kommer hem från jobbet är inte arbetsdagen på något sätt slut utan då är det en mängd måsten som finns som att laga mat, köra ungarna till aktiviteter, gå på gym, städa och så vidare. Ett par timmars avlastning per vecka med städningen eller fler timmar varannan vecka är en stor hjälp för många.

Som företagare, oavsett om det är ett litet eller ett stort företag, behövs ofta avlastning för att hinna med allt som ska göras. Då kan en städfirma i Västerås vara en god hjälp för att avlasta städningen några timmar varje månad eller varje vecka beroende på städbehov. Gäller det exempelvis en butik är det ju väldigt viktigt att det ser fräsch och städat ut.

Avlastningen kanske till och med kan hjälpa till att utveckla företaget då de timmar som sparas in på exempelvis städningen kan användas till att fundera ut olika lösningar som driver företaget framåt.

Vi på Flytt & Städ Sverige AB i Västerås vill underlätta och förenkla för människor eller företag och vi försöker alltid att vara hjälpsamma och ställa upp när ett städbehov finns. Vi kommer på utsatt tid och är tydliga med städofferter. Hög kvalitet och service på städningen är för vår städfirma självklart så det är inget som våra kunder behöver fundera på.

Kontakta oss gärna om det finns några funderingar på det här med städning i olika former.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Västerås

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster