Städfirma i Vadstena

Vi utför diverse städtjänster för både privatpersoner och företag.

Med utbildad personal och ett högt kvalitetstänk kan vi garantera att din städning blir i absolut toppklass. Hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning med mera. Vill du ha hjälp med städningen i Vadstena så tveka inte att höra av dig.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden. Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er.

Begär offert

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Vi tar hand om flyttstädningen i Vadstena

Att flytta är både tids- och energikrävande.

Att dessutom ta hand om städningen av bostaden man lämnar brukar vara det som känns värst. Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen. Vi ser till att alla moment utförs korrekt så att alla blir nöjda och glada.

Flytt & Städ Sverige AB har utbildad personal inom både flytt och städ. Vi kan sköta städningen både för er nya bostad och den ni flyttar från.

Välkommen att fylla i offertförfrågan så återkommer vi till dig. Via skatteverket reduceras kostnaden för arbetet i samband med städningen med så mycket som 50%, vilket även gäller för andra tjänster inom området hushållsnära tjänster.

Städhjälp med engagemang och hög service garanteras!

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma i Vadstena

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster