Städfirma i Stockholm

Flytt och & Städ är idag en uppskattad städfirma i Stockholm med bra priser och service. Städning och kontakten med våra kunder ger oss mycket glädje och tillfredsställelse. Vår personalstyrka är noggrann och hjälper gärna till så att miljöer där människor vistas blir välstädade, fräscha och inbjudande. Vi erbjuder våra tjänster i hemmen, på arbetsplatser samt i offentliga miljöer. Vi har utbildad personal inom städ!

50% RUT-avdrag för privatpersoner

Städhjälp

Hemstädning

Företagsstädning

Bodstädning

Fönsterputsning

Byggstädning

Storstädning

Trappstädning

Kontorsstädning

Visningsstädning

Dödsbostädning

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Stockholm

flyttfirma

Vad tycker våra kunder om vår städfirma?

Boka städfirma i Stockholm

Vad ni än behöver hjälp med inom städning så löser vi det. Vi åtar oss uppdrag åt privatpersoner, företag samt kommuner och regioner. Exempel på övriga städtjänster som vi erbjuder i Stockholm är lokalstädning, veckostädning, butiksstädning, industristädning med mera städtjänster.

Vad ni än har för städbehov så erbjuder vi som städfirma en seriös städhjälp i Stockholm med omnejd med en noggrann personal som tycker om sitt arbete och kontakten med människor. Att slutresultatet blir bra är något av en självklarhet för oss – nöjda kunder ger oss mycket energi och mer uppdrag!

Skulle något mot förmodan hända, som någon anmärkning på utfört städuppdrag, åtgärdar vi naturligtvis det. Vi har även som alla andra seriösa städfirmor i Stockholm de försäkringar som krävs för att bedriva verksamhet inom området städning. Det ger oss och även våra kunder en trygghet.

Önskar ni en prisuppgift på städningen?

Fyll i så fall gärna i vårt offertformulär för städ, vi återkopplar inom kort. Det går även bra att kontakta vår städfirma på annat sätt som via ett vanligt mejl, kontaktformuläret i sidfoten, vår chatt eller via telefon.

Välkommen till oss!

Begär offert

Städhjälp i Stockholm

Att anlita en städfirma frigör tid som kan användas till andra aktiviteter på arbetsplatsen eller i hemmet.

Livspusslet är idag mycket tufft för de allra flesta av oss och varje timma som går att spara in under veckan är naturligtvis värdefull. När arbetsdagen är slut och fritiden tar vid har många ett fullspäckat schema med olika aktiviteter som att köra barnen till fotbollen, att själv besöka gymmet för att hålla kroppen i trim för att orka med tillvaron, städa och så vidare.

Många familjer eller ensamstående kanske har behov av ett par timmars städning i veckan eller fler timmar exempelvis varannan vecka, efter behov, för att hinna med alla måsten.

På en arbetsplats kan det vara så att vi frigör tid som kan användas till att utveckla företaget eller arbetsplatsen så att trivseln ökar samtidigt som tiden som sparas in istället kan användas till att fundera ut lösningar som underlättar företagets framtid.

Flytt & Städ Sverige AB i Stockholm hjälper människor och företag att frigöra tid och förenkla tillvaron. Vi försöker alltid att vara flexibla och kommer till dig när det passar dig bäst. Att vi håller högsta kvalitet och städservice är självklart för oss och det är inget som du ens ska behöva fundera på.

Vi kommer enligt utsatt tid och kostnaden redovisas tydligt så att inga missförstånd inträffar. Har du några frågor om städning eller vår städfirma är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Stockholm

Alltid bra priser och bra service med Flytt & Städ Sverige AB

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster