När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Städfirma Stockholm

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad Städfirma i Stockholm. Städning och kontakten med våra kunder ger oss mycket glädje och tillfredsställelse. Genom ett personligt bemötande samt noggrannhet och snabb service gör vi vistelsemiljöer fräscha och inbjudande för de som vistas i hemmen, på arbetsplatser samt i offentliga miljöer. Vår personal är utbildad inom städ!

Städhjälp

Hemstädning

Företagsstädning

Bodstädning

Fönsterputsning

Byggstädning

Storstädning

Trappstädning

Kontorsstädning

Visningsstädning

Dödsbostädning

50% RUT-avdrag för privatpersoner

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Stockholm

Begär offert

Familj som ska flytta

Vad tycker våra kunder?

Låt oss ta hand om er städning i Stockholm

Vad ni än inom städning behöver hjälp med så löser vi det. Som städfirma i Stockholm åtar vi oss uppdrag åt privatpersoner, företag samt kommuner och regioner. Exempel på städtjänster som vi erbjuder är fönsterputsning, hemstädning, företagsstädning, lokalstädning, veckostädning, storstädning, butiksstädning, byggstädning, kontorsstädning etc.

Vad ni än har för behov så erbjuder vi en seriös städhjälp med en noggrann personal som tycker om sitt arbete och kontakten med människor. Att slutresultatet blir bra är något av en självklarhet för oss – nöjda kunder ger oss mycket energi och mer uppdrag!

Skulle något mot förmodan hända, som någon anmärkning på utfört uppdrag, åtgärdar vi naturligtvis det.

Önskar ni en prisuppgift?

Fyll i så fall gärna i vårt offertformulär, vi återkopplar inom kort. Det går även bra att kontakta oss på annat sätt som via ett vanligt mejl, kontaktformuläret i sidfoten, vår chatt eller via telefon.

Välkommen till oss!

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Stockholm

Begär offert

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster