Flyttfirma i Sandviken

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma som verkar över stora delar av vårt land.

Efter många år i branschen har vi samlat på oss en stor erfarenhet inom flytt. Finns det ett behov av flytthjälp inom Sandviken eller kanske på annan ort så hjälper vi gärna till.

Alla flyttjänster
RUT-avdraget är på 50%
Prismatchning av annan offert
Goda kundbetyg – Reco: 4,4/5
Försäkringar och trafiktillstånd

Vår flyttfirma hjälper er med era unika behov, så vad ni än önskar hjälp med så hjälper vi till. Ni kan förvänta er ett bra pris med RUT-avdrag samt bra service.

Varmt välkommen att diskutera flytt eller närliggande tjänster med oss.

En seriös, trygg och effektiv flyttfirma i Sandviken

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Ta gärna del av fina omdömen från våra kära kunder

Boka flyttfirma i Sandviken

Alla vet att en flytt kan vara en tung process då det är mycket som ska tas tag i både före, under och efter själva flytten.

Som flyttfirma i Sandviken hjälper vi gärna till så att det underlättar för er, ni kan välja exakt det ni önskar hjälp med. Vissa kunder vill bara ha hjälp med vissa tunga och besvärliga moment medan andra vill att vi hjälper till med allt från början till slut.

Exempel på ingående moment i en stor flytt kan vara att vi i god tid hjälper till att röja, sortera och forsla bort det som inte ska med till den nya adressen. Vi kan även hjälpa till att demontera lampor, tavlor, hyllor och så vidare samt packa ner i flyttkartonger. På flyttdagen är då allt detta klart för att bäras ner till flyttbilen, men ibland sker allt det här dock under samma dag, beroende på omfattningen.

Så låt oss hjälpa er med hela flytten eller enbart de delar ni önskar hjälp med, vi garanterar att flytten kommer att bli en behaglig upplevelse. Ta gärna del av våra fina, med Bank-ID verifierade, betyg från olika kunder som ni kan se på Reco. Med RUT-avdraget på det så blir det riktigt bra då arbetskostnaden reduceras med 50%.

Som seriös och smidig flyttfirma i Sandviken hjälper vi alla som önskar hjälp med flytten så som privatpersoner, kommunen, företag och så vidare.

Välkommen att kontakta oss för en offert eller en fråga via offertformulär, vanligt mejl, chatt eller via telefon – vi hjälper er!

Hjärtligt välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Sandviken

flyttfirma sandviken

Flytthjälp i Sandviken

Som flyttfirma i Sandviken har vi den erfarenhet och den kunskap som krävs för att hjälpa er med flytten då vi har lång erfarenhet av flyttbranschen. Vi vet vad som krävs för en optimal flytt. Vår personal har också den utbildning som krävs, så oavsett om det handlar om en industriflytt, en bohagsflytt eller kanske en butiksflytt så vet vi exakt hur arbetet ska genomföras.

Ni kan vara lugn med att vi tar hand om era inventarier eller era ägodelar på ett bra sätt. Vi skyddar allt och använder olika hjälpmedel för att inte riskera att något blir skadat. Vi packar in allt på flyttbilen på ett bra sätt för att därefter köra bilen till nästa adress, på ett försiktigt sätt naturligtvis.

Men även om vi är försiktiga kan ju ändå missöden inträffa, händer dock sällan, men då träder vår försäkring in och ersätter en sådan skada. För er och vår trygghet har vi naturligtvis koll på alla andra dokument som krävs för att driva en seriös verksamhet inom flytt, precis som andra seriösa flyttfirmor på marknaden.

Vi nämner återigen att RUT-avdraget är mycket förmånligt då 50% av arbetskostnaden reduceras via Skatteverket. Det gäller även en hel del andra närliggande tjänster, så fråga oss gärna om ni undrar över något angående RUT.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Sandviken

flyttfirma sandviken

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster