Flyttfirma i Oskarshamn

Flytt & Städ Sverige AB är ett flytt– och städföretag som sedan starten hela tiden expanderar. För att detta ska vara möjligt är det viktigaste för oss att du som kund känner dig 100% nöjd både under och efter avslutad flytt.

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder företag och privatpersoner en helhetslösning när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Oskarshamn utan i hela Småland, Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Oskarshamn

Du kan lugnt lämna över ansvaret för hela eller delar av flyttprocessen till oss. Vi är det kompletta företaget som kan erbjuda flytthjälp och alla ingående tjänster som ni som kund önskar.

Några exempel på tjänster som skulle kunna vara intressanta är packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flytthjälp, flyttstädning, montering och magasinering.

Hjärtligt välkomna med er förfrågan!

flyttfirma i oskarshamn

Flyttfirma i Oskarshamn

* Vi erbjuder er som kund både privatflytt och företagsflytt
* Vi erbjuder er en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Kunden i fokus
* RUT-avdrag

Trygghet

* Förstås kör vi alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med täcken och packar så klart på rätt sätt
* Om något mot förmodan skadas så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Precis som alla seriösa flytt- och transportföretag har vi givetvis trafiktillstånd
* Självfallet offert utan kostnad

Smidig flytt

* Det är så klart mycket att tänka på inför en flytt
* Vi planerar flytten tillsammans
* Självfallet kommer en offert från oss att vara tydlig så att ni enkelt ser vad det kostar
* Naturligtvis ska ni känna er trygg med att vi hjälper er med allt från A till B
* Vi packar och hanterar ert bohag med omsorg för att skydda det på bästa sätt

Fakta om Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort i Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund.
Kung Oskar I gav staden dess stadsrättigheter år 1856 och staden har idag drygt 18000 invånare (år 2015) vilket kan jämföras med närmare 11000 invånare år 1960.

Större delen av stadskärnan byggdes under slutet av 1800-talet och efter det en stark period av tillväxt där hamnen fick en viktig betydelse. År 1881 drabbades staden av en större brand som ödelade stora delar av träbebyggelsen. Stora torget respektive Lilla torget är stadens två dominerande torg.

De flesta turister som kommer till staden gör det på grund av färjeförbindelsen med Gotland. Färjeförbindelse finns även med Öland.

Exempel på större industrier är Scania, kärnkraftverket OKG och Liljeholmens Stearinfabriks AB. Liljeholmens är idag världens största fabrik specialiserad på tillverkning av stearinljus med en produktion som uppgår till mer än 11000 ton ljus per år. Det finns vidare en omfattande verkstadsindustri i området.

Kärnkraften har under många år haft stor betydelse för Oskarshamn och det finns tre reaktorer där den första invigdes 1972. Tidigare var varvsverksamheten av stor betydelse.

Från staden kommer konstnären Döderhultarn och hans museum Döderhultarmuseet kan vara värt ett besök. Exempel på evenemang Latitud 57 som är en sommarfestival där flera av Sveriges kända artister brukar uppträda.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster