Städfirma Mjölby

Vi utför diverse städtjänster för både privatpersoner och företag samt kommuner och andra förvaltningar. Med utbildad personal och ett högt kvalitetstänk kan vi garantera en städning i absolut toppklass.

Hemstädning, kontorsstädning, trappstädning med mera, med mera. Vill du ha hjälp med städningen i Mjölby så tveka inte att höra av dig till vår städfirma.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat samt även för besökare i olika vistelsemiljöer. Personligt gott bemötande samt ett seriöst, noggrant och effektivt utfört arbete är för oss viktigt.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Mjölby

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder om vår städfirma?

Vår städfirma i Mjölby hjälper gärna till med städningen

Vi kan hjälpa till med allt inom städning i exempelvis Mjölby och exempel på ytterligare tjänster kan vara fönsterputsning, trappstädning, bodstädning, byggstädning och så vidare.

Vi kan även hjälpa till om det är aktuellt att lämna en gammal bostad eller lokal. Vi städar skinande rent så att nästa hyresgäst eller ägare blir nöjd. Vi kommer att se till att städningen blir godkänd.

Med dagens RUT-avdrag är det som privatperson förmånligt att anlita en städfirma för städningen i exempelvis Mjölby då 50% av kostnaden för arbetet reduceras via Skatteverket. Vi administrerar detta avdrag tillsammans med myndigheten så det är inget som våra kunder behöver fundera på. Det enda som behövs är personuppgifter för att kunna göra avdraget för städningen.

Det är också viktigt att kontrollera om det finns ett avdrag att nyttja samt att det finns en inkomst att dra av emot. Avdraget kan även användas vid hjälp med flytten samt en hel del andra hushållsnära tjänster.

Som trygg och seriös städfirma i Mjölby har vi naturligtvis försäkring så att alla inblandade är skyddade om något skulle hända under städningen.

Varmt välkommen att återkoppla till oss om ett pris önskas på städning eller om det finns någon fundering på det här med städning. Det går bra att fylla i olika formulär här på hemsidan, ringa till oss, chatta med oss eller skicka ett mejl på vanligt sätt.

Begär offert

Seriös och noggrann städning i Mjölby eller på annan aktuell ort.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Mjölby

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster