När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Städfirma i Mjölby

Vi utför diverse städtjänster för både privatpersoner och företag samt kommuner och andra förvaltningar. Med utbildad personal och ett högt kvalitetstänk kan vi garantera en städhjälp i absolut toppklass.

Hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning med mera, med mera. Vill du ha hjälp med städningen i Mjölby så tveka inte att höra av dig.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat samt även för besökare i olika vistelsemiljöer. Personligt gott bemötande samt ett seriöst, noggrant och effektivt utfört arbete är för oss viktigt.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Mjölby

Vad tycker våra kunder?

Vi tar även hand om flyttstädningen i Mjölby

Att flytta är både tids- och energikrävande. Att dessutom ta hand om städningen av bostaden man lämnar brukar vara det som känns värst. Låt oss hjälpa dig med städningen. Vi ser till att alla moment utförs korrekt så att alla blir nöjda och glada.

Flytt & Städ Sverige AB har utbildad personal inom städ. Vi kan sköta städningen både för er nya bostad och den ni flyttar från.

Fyll i offertförfrågan så återkommer vi till dig med en skräddarsydd plan. Arbetskostnaden reduceras med så mycket som 50% tack vare Skatteverkets RUT-avdrag vilket även gäller ett flertal andra tjänster inom flytt och städ.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Mjölby

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster