Hemstädning i Norrköping

Prisvärd, proffsig och bekymmersfri hemstädning

Flytt & Städ Sverige AB
Hemstädning Norrköping

Anpassad hemstädning i Norrköping

Vi erbjuder anpassad hjälp med städningen i Norrköping med omnejd efter just era behov och speciella önskemål. Många idag har en hektiskt vardag och finner det svårt att få ihop vardagspusslet – då finns vi tillgängliga att avlasta er när det gäller exempelvis städningen som ibland kan vara betungande för många att hinna med. Vi ser då till att städningen blir så som ni önskar – i absolut toppklass.

Då kan ni istället återhämta er efter en tung arbetsdag och bara ta det lugnt i en ren, mysig och fräsch miljö. Har ni speciella önskemål eller behov kring hemstädningen så är ni välkomna att delge oss dessa.

hemstädning i Norrköping

Städmaterial och RUT-avdrag

När vi kommer till er för att hjälpa till med städningen så tar vi så klart med all utrustning samt städmaterial och vi ser till att alla ytor städas grundligt. Önskar ni hjälp med, eller enbart hjälp med, fönsterputsning så är vi behjälpliga med det. Ni bestämmer naturligtvis vad vi ska göra när vi besöker er.

Tänk på att hemstädning ger rätt till RUT-avdrag via skatteverket, 50000 kr per år 2019 och 75000 kr per år från 1 januari 2021, vilket betyder att ni kan dra av halva arbetskostnaden. Detta sköts av oss på Flytt & Städ Sverige AB i Norrköping.

Vad ingår i hemstädning?

Vi hjälper dig med den städning du vill ha hjälp med helt enkelt. Om det så handlar om städning en enstaka gång eller veckostädning. Låt oss underlätta din vardag.
Om du vill så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig med en plan som tillfredsställer dina behov.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Hemstädning Norrköping

Begär offert för Hemstädning

  Dina uppgifter

  Önskat datum för städning:

  Ditt boende

  Adress:
  Postnummer:
  Ort:
  Boyta:
  Biyta:
  Antal rum:
  Boendeform:
  Våningar:
  Källarförråd:
  Vindsförråd:
  Garage:
  Annat: