Flyttfirma i Nacka

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma i Nacka som besitter en omfattande erfarenhet och kunskap inom flyttbranschen.

Låt oss hjälpa er med flytten i Nacka med omnejd.

Rut-avdrag 50% på flyttjänster
Fina betyg hos Reco: 4,4/5,0
Matchar pris från annan flyttfirma
Försäkrat för allas trygghet

Vi erbjuder alla tjänster inom flytthjälp till bra pris och ypperlig kvalitet. Kontakta oss för en offert, prisförslag eller om ni funderar över något!

Varmt välkommen att kontakta oss – din flyttfirma i Nacka

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Vad tycker våra kunder?

Boka flyttfirma i Nacka

Det är mycket att tänka på i samband med en flytt. Det ska planeras, saker ska sorteras, gardiner, hyllor, tavlor och vissa möbler ska monteras ner, det ska packas och bäras och så vidare. Sedan ska allt därefter packas upp och monteras på nästa adress. Samtidigt ska en mängd andra saker ordnas med som att kanske skriva kontrakt för nytt boende, banken kanske ska kontaktas, adress ska ändras och så vidare.

Vi underlättar gärna för er genom att hjälpa er med allt som har med själva bohagsflytten att göra så kan ni istället ägna er åt allt det andra som måste tas om hand. Vi garanterar en hög servicegrad och kvalitet på våra uppdrag. Fråga oss gärna om en offert eller om ni kanske har en fundering på något upplägg eller hur det fungerar när en flyttfirma anlitas. Vi hjälper er med alla frågor.

Vi hjälper alla som exempelvis privatpersoner, företag, kommuner, föreningar och så vidare. Har ni kanske något annat närliggande behov? Tveka inte att höra av er – vi hjälper till!

Ta gärna del av våra fina kundbetyg via Reco.se som ligger på 4,4/5,0 vilket vi är mycket stolta över. Vi hjälper er gärna med flytten till, från eller inom Nacka samt även på annan ort om det skulle vara aktuellt!

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Nacka

flyttfirma i nacka

Flytthjälp i Nacka

Idag med det förmånliga RUT-avdraget är det mycket förmånligt att överlåta flytten på en flyttfirma då 50% av arbetskostnaden för flytten reduceras via Skatteverket. Samma sak gäller även för ett flertal andra tjänster. Fråga oss gärna om ni undrar över något som har med RUT att göra.

För allas vår trygghet har vår firma i Nacka naturligtvis stenkoll på alla de dokument som krävs för att vara en seriös flyttfirma bland alla flyttfirmor. Vi har utbildad personal med erfarenhet, vi har trafiktillstånd och erforderliga försäkringar om något oförutsett skulle inträffa.

Även om vi innehar alla de dokument som krävs så är vi naturligtvis mycket försiktiga med ert bohag eller era inventarier. Vi använder oss av filtar, täcken, skydd av olika slag samt spännband. Vi ser till att allt ligger stadigt på vår flyttbil och när vi därefter kör till den nya adressen kör vi mycket försiktigt för att ytterligare skydda det vi handhar – trygghet är ett av våra ledord!

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Nacka

flyttfirma i nacka

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster