Flyttfirma i Lidköping

Flytt & Städ Sverige AB är ett städföretag och flyttfirma i Lidköping som växer var dag. För att detta verkligen skall vara möjligt är det absolut viktigaste att du som kund känner dig 100 % nöjd både under och efter en avslutad flytt.

Med serviceinriktad personal och hjärtat på rätt plats vet vi vad som krävs för att ge dig en toppenflytt. Vi är dessutom kostnadseffektiva vilket gör oss till det solklara valet av flyttfirma.

Flytt & Städ Sverige AB tillhandahåller både privatpersoner och företag en helhetslösning när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Lidköping utan i hela Västra Götaland, Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Lidköping

Vi kan hjälpa er med det ni önskar vare sig det gäller flytt för ert nya boende eller om ni är företagare, er nya lokal. Vi garanterar att flytten kommer att bli som ni förväntar er det vill säga en behaglig process. Flytten är ju en viktig första del av ert nya boende eller nya lokal.

Exempel på några tjänster vi erbjuder är packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flytthjälp, flyttstädning, montering och magasinering.

Så klart hjälper vi till med det ni önskar, så tveka inte att höra av er så berättar vi mer.

flyttfirma i lidköping

Flyttfirma i Lidköping

* Vi tillhandahåller företagsflytt privatflytt
* Vi erbjuder en säker och effektiv flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Vi placerar er som kund i fokus
* RUT-avdrag

Din trygghet är vårt mål

* Naturligtvis med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med täcken och packar naturligtvis på rätt sätt
* Skulle något oväntat komma till skada så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Precis som alla seriösa flytt- och transportföretag har vi såklart trafiktillstånd
* Givetvis offert utan kostnad

Smidig flytt

* Det är självklart en hel del att tänka på inför en flytt
* Vi planerar tillsammans med er så att flytten blir smidig
* En offert från oss är tydlig så att ni enkelt ser vad uppdraget kostar och vad som ingår
* Känn er trygg med att vi hjälper er från A till B
* När vi packar hanterar vi ert bohag med noggrannhet för att skydda bohaget på bästa sätt

Fakta om Lidköping

Lidköping ligger vid Vänern i Västergötland och blandas ofta samma med Linköping som ligger öster om Vättern i Östergötland. Staden är omgiven, förutom av Vänern, av en omfattande jordbruksbygd.

Genom staden rinner ån Lidan som delar staden i två delar, den gamla och den nya. Grundare av den gamla delen var Sveriges kung Kristofer av Bayern som grundade staden 1446 och den nya delen grundades av Magnus Gabriel De la Gardie. Tidigare var den gamla och den nya staden två oberoende städer med var sitt rådhus.

Staden är nummer fyrtiofem bland Sveriges tätorter med en befolkning om närmare 23000 (år 2015) vilket kan jämföras med närmare 17000 år 1960.

Inom kommunens gränser ligger flygplatserna Hovby flygplats och Skaraborgs flygflottilj med Såtenäs flygplats samt Råda flygbas.

Lidköping har ett brett utbud av industri och näringsliv. Exempel på företag är Thunbolaget, Lantmännen, Eurofins, Fazer Bröd och Frebaco Kvarn.

Lidköping är en bandystad med det kända bandylaget Villa-Lidköping BK. Tennisspelaren Anders Järryd kommer från Lidköping. Några kända personer från staden är Evy Palm, Jessica Andersson, Bröderna Djup, Pål Hollender och Agne Jälevik.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster