Flyttfirma i Huddinge

Flytt & Städ Sverige AB är först och främst en flyttfirma i Huddinge, men vi erbjuder även en mängd närliggande tjänster.

Flyttjänster och magasinering
Trafiktillstånd via transportstyrelsen
Erforderliga försäkringar
Prismatchning av pris från annan flyttfirma
Rutavdrag – 50% av kostnaden för arbetet

Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Huddinge utan i hela landet och även utanför vårt land.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Huddinge

Välkomna till vår hemsida. Här hoppas vi att ni känner att vi kan erbjuda det ni önskar. Ring oss gärna eller maila för en första kontakt så ska vi förklara mer hur vi går tillväga. Ett annat sätt är att ni direkt fyller i något av våra offertformulär här på hemsidan så återkommer vi med ett bra pris.

Exempel på tjänster som för er kanske kan vara intressanta är röjning och frakt till tipp, packning, demontering, flytthjälp, rengöring, montering, magasinering med mera tjänster.

Andra tjänster som vi också erbjuder kan exempelvis vara snöskottning på vintern, trädgårdsarbete på våren, sommaren eller hösten, köra bort ris till återvinningen, transporter av olika slag och så vidare.

Vi hjälper till med allt som ni önskar! Våra tjänster vänder sig inte enbart till privatpersoner utan även föreningar, organisationer, företag, kommun och region.

Välkomna till er flyttfirma

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Huddinge

flyttfirma i huddinge

Flytthjälp i Huddinge

* Vi tillhandahåller alla typer av flyttar
* En säker och effektiv flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Vi hjälper er med det ni önskar
* RUT-avdrag via Skatteverket

Din trygghet är viktig

* Självklart kör vi med en rengjord bil
* Allt bohag skyddas med mjuka täcken
* Vi packar givetvis på rätt sätt
* Om något trots det skadas, har vi försäkringar
* Trafiktillstånd som alla seriösa flyttfirmor

Smidig flytt

* Det är givetvis mycket att tänka på
* Tillsammans planerar vi er flytt
* Vi hjälper er hela vägen med allt ni önskar
* Så klart är ni som kund i fokus
* Offerten kommer att vara tydlig

Lite fakta om Huddinge

Huddinge är en egen kommun och centralort är stationssamhället Huddinge. Orten har närmare 113000 invånare vilket kan jämföras med 55000 invånare år 1970. Kommunens bebyggelse kännetecknas av flerfamiljshus och villaområden.

En stor del består av natur varav ungefär 33 procent av ytan är skyddad som naturreservat. Det finns en mängd parker, sjöar och naturreservat. Det finns även gott om konsthallar och museum för de som är intresserade av det.

Exempel på personer sammankopplade med Huddinge är exempelvis författaren Josefine Adolfsson, ishockeyspelarna Jonas Ahnelöv, David Bernhardt och Lukas Bengtsson, skådespelaren Johan Bergman, innebandyspelaren Daniel Bron-Sundbom och programledaren Olinda Castielle.

Om ni nu söker en flyttfirma i Huddinge eller i närområdet så hoppas vi att ni känner ett förtroende för oss och vill kontakta oss för en offert eller om ni har frågor om flytt och andra aktuella tjänster som ni kan tänkas vara i behov av.

Flytt & Städ Sverige har lång erfarenhet av flyttbranschen och kan lova er en angenäm flytt när ni anlitar oss. Vi flyttar ert bohag eller era inventarier vart ni än vill i vårt land samt även utanför landet om det skulle vara aktuellt.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Huddinge

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster